Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: U cingularu nejde nastavit internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    prosim prosim kdo mi vysvetli postup pri nastaveni internetu u cingularu kdyz mam tytna za boha mi to nejde DIKY
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    to jsem jeste ja je to problem jen u ciungularu ostatni rom jsou bezu problemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    konkretne u operatora o2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    1. proč needituješ (tlačítko upravit v pravém horním rohu tvého příspěvku) svůj příspěvek, když ti ještě nikdo neodpověděl (zbytečně sem dáváš 3. příspěvky)
    2. tvůj operátor je CINGULAR? (zřejmě ne (píšeš, že máš O2), tak pak nevím, proč si tam cpeš ROM určenou pro operátora CINGULAR, to si tam mohl nacpat ROM Vodafounu nebo T-mobile) - čímž nechci tvrdit, že na této ROM nejede internet O2, plno lidí tu ROMku zkoušelo a snad jim internet i šel, ale byli to zkušení hardflasheři
    3. už jsem odpovídal v threedu o nových rom (zksu tohle nastavení MMS, internetu, ...)


    EDIT: případně se podívej sem a nastav si internet pro operátora CINGULAR, jen upozorňuji, že vysoké náklady za internet ti hradit nebudu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nejde mi nastavit MMS qtek 8310
    Od dav-id v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 14:58
  2. Nejde nastavit zvuk příchozí sms
    Od nebi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 20:33
  3. Po HR nejde nastavit net bez nastaveni proxy
    Od Ganja_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-11-2005, 09:32
  4. Jak nastavit internet na MDA....??
    Od habitat3 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2005, 12:51
  5. Jak nastavit internet na Loox 720
    Od Maeglin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2004, 17:23