nelze načíst větší soubor na SD kartu
ahoj,
vlastním Mio p350 a kopil jsem si do něj SD kartu(4Gb).Když jsem chtěl na kartu kopírovat film(již upravenej do PDA formátu)(cca 360Mb velký film) tak mi trvalo hrozně dlouho a nakonec se to v pětině zastavilo a nahrávalo znovu od začátku.Nevíte co s tim?
Krom tohoto předešlého problému mám s kartou problémy další:
1)Občas se mi stane,že nějaký soubor nejde pžetáhnout z PDA na kartu,háže mi to:
a device attached to the system is not functioning(česky:karta připojená k systému nefunguje)
1)nelze nalézt ve windows media player v kihově storage card
vlastním Mio p350 a kopil jsem si do něj SD kartu(4Gb).Když jsem chtěl na kartu kopírovat film(již upravenej do PDA formátu)(cca 360Mb velký film) tak mi trvalo hrozně dlouho a nakonec se to v pětině zastavilo a nahrávalo znovu od začátku.Nevíte co s tim?
Krom tohoto předešlého problému mám s kartou problémy další:
1)Občas se mi stane,že nějaký soubor nejde pžetáhnout z PDA na kartu,háže mi to:
a device attached to the system is not functioning(česky:karta připojená k systému nefunguje)
1)nelze nalézt ve windows media player v kihově storage card
a podporuje tvoje mio 4 GB karty?
moje A701 oficiálně ne, i když některým lidem tam jedou (co nejde je nahrání nové ROM z těchto karet)
někde na webu budou zkušenosti uživatelů s kartama této kapacity - značka a typ
moje A701 oficiálně ne, i když některým lidem tam jedou (co nejde je nahrání nové ROM z těchto karet)
někde na webu budou zkušenosti uživatelů s kartama této kapacity - značka a typ
google je mocný čaroděj:
http://www.i-tech.com.au/products/12079_MITAC_MIO_P350_GPS_PDA_w__MIOMAP_V3.aspx
píše se tu, že jen do 2GB, to neznamená, že tam některé korektně nepojedou, chce ale od jiných userl zjistit jaké
http://www.i-tech.com.au/products/12079_MITAC_MIO_P350_GPS_PDA_w__MIOMAP_V3.aspx
píše se tu, že jen do 2GB, to neznamená, že tam některé korektně nepojedou, chce ale od jiných userl zjistit jaké
Mam FSC PL N520, kopirovani velkych souboru na 1GB kartu mi taky trva dlouho, vypada to taky tak, ze to zkopiruje petinu a pak to zacne zase od zacatku, ale zjistil jsem, ze to je jenom nejaka chybka a ve skutecnosti to kopiruje normalne, jenom to chybne zobrazuje... alespon u mne to tak funguje.
docela by mne zajímalo jakou máte verzi ActiveSync
řekl bych, že tato applikace by mohla do windows kopírovat nějaký ovladač
třeba tam zkluci z MS měli chybku
třeba tam zkluci z MS měli chybku
[QUOTE="FandaS"]docela by mne zajímalo jakou máte verzi ActiveSync
třeba tam zkluci z MS měli chybku[/QUOTE]
já mám ActiveSync 4.5(myslim)v tom problém není
třeba tam zkluci z MS měli chybku[/QUOTE]
já mám ActiveSync 4.5(myslim)v tom problém není