Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: nelze načíst větší soubor na SD kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    ahoj,
    vlastním Mio p350 a kopil jsem si do něj SD kartu(4Gb).Když jsem chtěl na kartu kopírovat film(již upravenej do PDA formátu)(cca 360Mb velký film) tak mi trvalo hrozně dlouho a nakonec se to v pětině zastavilo a nahrávalo znovu od začátku.Nevíte co s tim?

    Krom tohoto předešlého problému mám s kartou problémy další:
    1)Občas se mi stane,že nějaký soubor nejde pžetáhnout z PDA na kartu,háže mi to:
    a device attached to the system is not functioning(česky:karta připojená k systému nefunguje)
    1)nelze nalézt ve windows media player v kihově storage card
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    a podporuje tvoje mio 4 GB karty?

    moje A701 oficiálně ne, i když některým lidem tam jedou (co nejde je nahrání nové ROM z těchto karet)

    někde na webu budou zkušenosti uživatelů s kartama této kapacity - značka a typ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    FandaS:
    Nikde jsem se nedočet,jestli moje Mio p350 podporuje 4Gb SD karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    google je mocný čaroděj:

    http://www.i-tech.com.au/products/12079_MITAC_MIO_P350_GPS_PDA_w__MIOMAP_V3.aspx

    píše se tu, že jen do 2GB, to neznamená, že tam některé korektně nepojedou, chce ale od jiných userl zjistit jaké
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Mam FSC PL N520, kopirovani velkych souboru na 1GB kartu mi taky trva dlouho, vypada to taky tak, ze to zkopiruje petinu a pak to zacne zase od zacatku, ale zjistil jsem, ze to je jenom nejaka chybka a ve skutecnosti to kopiruje normalne, jenom to chybne zobrazuje... alespon u mne to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    docela by mne zajímalo jakou máte verzi ActiveSync

    řekl bych, že tato applikace by mohla do windows kopírovat nějaký ovladač
    třeba tam zkluci z MS měli chybku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od FandaS
    docela by mne zajímalo jakou máte verzi ActiveSync

    řekl bych, že tato applikace by mohla do windows kopírovat nějaký ovladač
    třeba tam zkluci z MS měli chybku
    já mám ActiveSync 4.5(myslim)v tom problém není
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    pak nevím, někdy pomůže reinstal woken
    to je ale možná lepší koupit tu čtečku

    ps: pokud odpovídáš na předchozí příspěvek, tak necituj (je to někde v pravidlech - stojí za to si to přečíst )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    FandaS:
    tak sry o tom sem nic nevěděl
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problem .. nelze odstranit soubor
    Od sifon_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 06:18
  2. Soubor .NBF nelze pro ..
    Od MEDURAK v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-12-2006, 20:52
  3. soubor O1Button nelze otevřít?
    Od altre v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 11:43
  4. Jak dostat velky soubor na kartu?
    Od empiK v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 11:29
  5. WM 2003 - nelze načíst SD karta
    Od MDAn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 21:43