Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Tomtom6 a nefční zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Nainstalovala jsem si TT6 a přestal mi fungovat zvuk.
    Zařízení HP iPaq, nevíte prosímco s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    ja musel do TT6 zvuk dostahnout, v zakladu tam Jaroslav nebyl, tak mozna to bude i tvuj problem. Staci jen pda pripojit na net a v TT dam menu - nastaveni - tomtomsluzby a stahnout si ten hlas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Nerozumeli sme si, přestal mi fungovat zvuk v celém PDA, tj. zvukový dirver.
    V tomtomovi samozřejmě voisy jako Mirek mám ale nejde.
    Četla jsem tu kdysi jak to vyřešit ale teď se mi to nepodařilo vygooglovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    smazat:

    BtCoreIf.dll
    BtSdkCE30.dll

    SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    diky moc to je urcite ono ale

    BtCoreIf.dll

    nemůžu odstranit protože je používán a safe mode jako ve windows tu není
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Zkusil bych ho přejmenovat a po restartu změnit nebo doinstalovat SafeMode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    supr přejmenování pomohlo
    problém vyřešen
    ještě jednou dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    15

    ahoj, řeším to stejné s mou n50 a i když se mi podařilo zmíněné soubory smazat, tak zvuk stále nefunguje a tomtom mi nejde znovu nainstalovat. Hlásí to že BTCoreif.dll se používá nebo je v paměti ROM.

    Chápu to tak že je ještě někde nataženej. Kde ho mám ale hledat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    15

    Tak jsem naprosto v koncích. Provedl jsem totalni restart a posleze obnovu posledni FUNKCNI zalohy. Presto mi zvuk opet nefunguje :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    15

    Tak jsem to nakonec úspěně vyřešil díky pomoci z jiného příspěvku. Nepomohl mi ani safemode, přejmenování či smazání, jen tato rada:


    ms napsal(a):


    Takze reseni z jednoho fora pro Asus 636 pri nefunkcnosti zvuku:

    uplne smazat:

    BtCoreIf.dll
    BtSdkCE30.dll

    Bohuzel soubor BtCoreIf.dll nelze smazat protoze je neustale pouzivany aplikaci. Neslo to ani pres Active Sync.

    Na zahranicnich strankach jsem se docetl mozna nejelegantnejsi reseni po tom co jsem asi hodinku stravil tim, ze jsem se snazil BtCoreIf.dll smazat pripadne prepsat.

    Provest zalohu sveho PPC, provedte HR, dale pak pred obnovou zalohy se prepnete do pokrocileho zobrazeni kde si muzete nasledne vybrat, ktere soubory chcete aby se opet obnovili. Zruste zaskrknuti u BtCoreIf.dll. Provedte obnovu ze zalohy ==> zvuk funguje. Neni tedy nutne kopirovat soubory z predchozich (novejsich verzi TT)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Mně se po nainstalování do HP IPAQ 614 deaktivovalo podsvětlení klávesnice. Nenapadá vás, čím by to mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. M700 a TomTom6 - memory violation
    Od paranois v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 23:01
  2. LOOX N550 +MSI SF200 GPS + TOMTOM6 PROBLEM
    Od gLORCKY v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 22:53
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-04-2007, 08:25
  4. TomTom6 - Loox N560 - ikonka TT6 na ploše today
    Od brona_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 11:41