Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: ASUS A716 - vhodný navigační SW?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Vzhledem k tomu, že se mi nepodařilo najít A716 kompatibility listu několika navigačních SW (např. iGO, TomTom) a rád bych si nějaký navigační SW zakoupil, prosím o zkušenosti majitele A716:

    1. Provozujete na tomto PDA nějaký navigační SW - a jaký.
    2. Jaké s ním máte zkušenosti (byly problémy s instalací?, jsou závažné potíže při provozu?)?
    3. Pokud máte zkušenosti s více typy navigačního SW (při provozu na A716) - prosím krátké srovnání.

    Pozn. na mou podobnou otázku v threadech navigačního SW (iGO, TomTom) se mi nepodařilo získat odpověď. Na mailový dotaz u iGO jsem také neobdržel za více než týden žádnou odpověď. Mám tedy PDA, dokoupil jsem BT GPS a je mi to celé k ničemu.

    Pokud tedy máte zkušenosti, pomozte prosím!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Nevím, zda bude moje zkušenost ta pravá. Na mém A730W chodí IGO s CF GPS naprosto v pohodě. Zkušenost s "rychlostí" odpovědi na mailový dotaz mám identickou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Asus A716 jsem před časem vlastnil. Nebyl problém s TomTomem ani s i-Go, zkoušel jsem např. i Mireo. Všechno fungovalo jak má.
    R.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    IGo i TomTom OziExplorer vše funguje dobře do auta mam GPS kit s držákem a na cesty BT GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od richard2
    Nebyl problém s TomTomem ani s i-Go...Všechno fungovalo jak má. R.
    Citace Původně odesláno od c25land
    IGo i TomTom OziExplorer vše funguje dobře...
    Já jsem si koupil iGO - instalaci jsem musel spustit ručně ... a spustit to nešlo vůbec - chtělo to registraci, která u iGO není.
    Nepomohla ani jiná karta s iGO (reklamace u prodejce) - stejný stav a v PDA prodejce (jiný typ PDA) vše fungovalo normálně - netušíte proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Vahač.X
    Citace Původně odesláno od richard2
    Nebyl problém s TomTomem ani s i-Go...Všechno fungovalo jak má. R.
    Citace Původně odesláno od c25land
    IGo i TomTom OziExplorer vše funguje dobře...
    Já jsem si koupil iGO - instalaci jsem musel spustit ručně ... a spustit to nešlo vůbec - chtělo to registraci, která u iGO není.
    Nepomohla ani jiná karta s iGO (reklamace u prodejce) - stejný stav a v PDA prodejce (jiný typ PDA) vše fungovalo normálně - netušíte proč?
    Tak to netuším.. instalace ručně a běhalo to ale už je to nějaký pátek co jsem to dělal a tak jestli jsem s tím měl tenkrát nějaký problém už nevím ale, do ted slouží dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Tak pro zájemce ještě jeden poznatek:

    Vzhledem k tomu, že se mi iGO nepodařilo rozchodit (viz dříve) mi prodejce doporučil zkusit instalaci tzv. "do čistých" - tedy po HR PDA.

    Takže jsem vše pěkně zazálohoval, přímo v prodejně provedl HR a ... opět nic - na mém A716 prostě iGO nechodí. Snažil se i prodejce - několikeré přeinstalování iGO apod. - výsledek stále stejný... ŠKODA - iGO mně docela lákalo třeba tím, že je vázáno na kartu (i když tento způsob ochrany zde někteří kritizují) - prostě kde máš kartu tam naviguješ... žádné řešení problému s registrací apod...

    Nevím jak to tedy může chodit jiným, kteří zde prohlásili, že na A716 iGO provozují - uvítal bych radu ... resp. teď už spíše informaci (ZARUČENOU), zda jiný navigační SW na A716 chodí, nebo zda jsem odsouzen k jinému řešení (prodej GPS modulu a opětovnému používání papírových map; koupi jiného PDA - nevím co budu dělat s tím stávajícím; smíření se s nevýhodnou investicí do GPS apod.).... Rád bych používal SW s bezvadným pokrytím ČR (vč. východních držav moravských, protože tam mám své kořeny) a samozřejmě takový, který zvládne běžné cestování autem po cestách a nepožene mně středem pralesa a nezalekne se ani velkých měst (Praha apod.)

    Poradí (pomůže) někdo... mám strach koupit např. TomTom a uložit další nevýhodnou investici do šuplíku vedle GPS ... a s reklamací by mohl být problém - ono to přece funguje - a že ne zrovna na mém PDA - to přece není věc prodejce ... takže mi peníze za neupotřebitelný kus SW nevrátí ... a vyzkoušet předem nelze - demoverze nejsou dostupné ...

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,
    mám stejný problém s instalací iGO do mého PDA ASUS A716.
    Zajímalo by mne, zda jste problém nějakým způsobem vyřešil, případně jak se Váš problém konkrétně projevoval.
    V mém případě po intsalaci skončím na hlášení HardwareIDerror

    Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od spidys
    Dobrý den,
    mám stejný problém s instalací iGO do mého PDA ASUS A716.
    Zajímalo by mne, zda jste problém nějakým způsobem vyřešil, případně jak se Váš problém konkrétně projevoval.
    V mém případě po intsalaci skončím na hlášení HardwareIDerror.
    Dobrý den,
    máte shodné "příznaky" nemoci - stejné chybové hlášení.
    Problém jsem nevyřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    doporucil bych vyzkouset v rusku upravene igo - co se tu kdysi nabizelo jako odpoved na nefungovani po instalaci sdhc patche... stejna hlaska a zmizela
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus A716 a MS-duo
    Od raziel628 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2005, 10:26
  2. Klávesnice k Asus A620 + Asus A716??
    Od mad.hat v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-03-2005, 15:53
  3. GPRS na Asus A716
    Od Jibaro v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-06-2004, 15:23