Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: HTC oficiálně oznámilo upgrade na WM 6 pro několik svých zařízení

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    I když se to tak trochu očekávalo, konečně je to venku i oficiálně. Oficální prohlášení má přeci jen vyšší váhu než spekulace internetových stránek a tak vám mohu s radostí oznámit, že majitelé následujících zařízení mohou od HTC očekávat instalační baliček, s jehož pomocí své zařízení vybaví tou nejnovější verzí operačního systému Windows Mobile, jaká je momentálně k dispozici.

    * HTC Advantage

    * HTC TyTN

    * HTC S620

    * HTC P4350

    * HTC P3300


    Upgrady by se měly na stránce http://downloads.europe.htc.com/ začít objevovat již od června letošního roku, takže se pomalu můžete začít těšit...



    Zdroj: HTC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Zdeňku, Ty jsi posel dobrých zpráv - díky Ti, tohle mi zvedlo pořádně náladu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    OT-Jsem rád, že ne žaludek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Dobré zprávy je dobré opakovat
    Oficialni vyjadreni HTC k upgradum stavajicich zarizenich na Windows Mobile 6
    akorát ten termín se nám nějak vzdaluje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    ještě by to chtělo uvést datum releasu neoficiálních ROMek s WM6 pro další zařízení :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Velvet
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    354

    A co na to O2? Nejspíš zase prdlačky a ne nabídka upgrade... Upgradovat, či neupgradovat...ztratit, či neztratit záruku...toť otázka :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    ještě by to chtělo uvést datum releasu neoficiálních ROMek s WM6 pro další zařízení :yes:
    Datum pro P3600 (která není vůbec na HTC seznamu ) je dnes 1.5.2007 . Uvidíme jaké budou první ohlasy na první ROM a kdy bude volně ke stažení (snad zítra) ne jen pro vyvolené. Podle prvních ohlasů snad i včetně aktivované GPS - ohledně toho byly pro WM6 pro P3600 velké dohady - snad údajně proto ji HTC vyřadilo ze svého upgradovacího WM6 seznamu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    Lenze kedy uz uvolnia wm6...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    A co Vario :? ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    18

    Zatím se nikde neobjevila žádná informace, že by pro WM6 pro Vario vůbec měla být - veškeré WM6 ROMky, které se na netu pohybujou, jsou přebastlené WM6 z jiných zařízení :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Ahoj, jde o HTC P3300 Artemis,
    Tento pristroj se na seznamu zarizeni pro nez by mel byt k dispozici upgrade na WM 6 take objevuje. Vsude ale ctu, ze toto plati jen pro pristroje prodavane pouze pod oznacenim HTC P3300. U Vodafonu se tento pristroj prodava take pod timto oznacenim, ale porad by se jednalo o pristroj porizeny pres Vodafone.

    Jak je to tedy s upgrade pro HTC P3300 porizeny pres Vodafon? Tusite nekdo odpoved na tuto otazku?
    Dik za Vase odpovedi. Zdravi Vas Shemik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Od Vodafone je CID LOCK, tzn. je zamčený a jiná ROM než od Vodafone se tam dát nedá. Nepočítám, že by Vodafone vydával customizovanou WM6 ROM. Potom by Ti jedině zbývalo odemknout přístroj, ale tím ztratíš záruku (a něco Tě to bude také stát). Potom si tam budeš moci házet ROMky, jaké budeš chtít (pro HTC Artemis). Je to o odvaze
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vsechny oznamene upgrady na wm6 se tykaji opravdu jen zarizeni cistokrevnych HTC,pro zarizeni prodavana pod operatory,ikdyz jsou od HTC,upgrade platit nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    no nevim, zaregistroval jsem je i seriove cislo jsem vlozil, ale pokud jdu na upgrades, tak tam pisou, ze si mam vybrat ze seznamu telefonu, bohuzel tam zadny neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    66

    Mne to funguje. v poho som si stiahol upgrade. zobrazila sa mi tam ikonka TyTN...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 20-08-2008, 17:35
  2. HTC oznámilo koupi společnosti Dopod
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:30
  3. Windows Mobile 5 upgrade pro stávající LOOXy nebude. Oficiálně...
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-11-2005, 11:38