Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: limit dispeje u HTC Vox

  1. #1

    hsv hsv je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím, mám od pondělí HTC Vox a jsem s ním spokojený (mimi recenzi jsem tu četl), mám jen malý dotaz : v nastavení, v řízení spotřeby se nastavují limity pro podsvícení, resp. displeje, podobně jako u ostatních HTC, jenže mě displej i po uplynutí limitu při chodu na baterku nezhasne a tudíž se vox rychleji vybije (úplně zhasne jen při zamčení kláves). Jiné nastavení jsem nenašel, ve start up nic neběží, v Sunnysoftu, kde jsem se ptal, neměli zrovna volný kus na vyzkoušení.
    Nevíte nikdo, jestli to nesouvisí s WM6, nebo je to závada hw?
    Díky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    dle meho to bude jen spatna hodnota v registru, kde se z nejakeho duvodu dword prehodin na bin, nebo tak neco...mne se to stalo jiz nekolik krat...doporucuji rucne upravit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    hsv hsv je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    8

    To si to řekl moc hezky, ale v jakém registru, příp. návod, jak na to, bys nedodal ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    Problém je v tomto registru HKCU/CONTROL PANEL/POWER hodnota "display" bude 0 je potřeba ji změnit např. na 30 (= 30 sec)
    Způsobuje to instalace některých programů jako třeba TomTom, nebo CorePlayer . . . viz diskuze na http://www.modaco.com/Backlight-wonand39t-turn-off-t254042.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Mam stejny problem a zacalo to delat prave po instalaci CorePlayeru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Zdravím. Já ho mám taky. Jsou tam dvě nastavení, jedno na ztlumení podsvícení, které je defaultně na 15s tuším. Druhé je na úplné vypnutí, které je nastaveno na 1m.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    hsv hsv je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    8

    Díky za pomoc, nakonec to spravil hard reset , znovu jsem nainstaloval další programy. ale teď už to chodí. V Sunnysoftu jsme to v pátek zkoušeli s úplně novým přístrojem, a taky to nechodilo a také to spravil hard reset, takže rada pro nové majitele, po koupi proveďte hned hared reset...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    Já jsem udělal 2x HR než jsem objevil tu diskuzi na modaco.com. Vždy se mi podsvícení začalo "nevypínat" až po instalaci TomTom mobile 5.20 Takže si myslím, že to způsobují některé programy, které nastavují trvalé podsvícení displeje po dobu co jsou zapnuty, ale pak už se nastavení nevrátí zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Ahoj,taky jsem mel problem ze po instalaci TT5 mi nezhasinal displej,ale uz jsem to vyresil prepisem registru.Ale zjistil jsem ze se mi po nekolika vterinach samovolne vypinaji aplikace.Napriklad pisu sms,par vterin nepouziju klavesnici a po 6-8 vterinach se tel sam vraci na uvodni obrazovku.A to mi dela naprosto u vseho.Aplikace,sms,internet,ICQ,pruzkumnik,proste porad.Stve me to a nevim jak to opravit,pripadne jak udelat Hard reset.Dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    A nemas v Nastaveni -> Vychozi obrazovka nastaveny Casovy limit na 10 sekund? Tahle hodnota udava, za jak dlouho se ma po necinnosti telefon vratit na uvodni obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Ku....!!!!!Mas pravdu,dik,vsechny problemy vyreseny,hlavne ze se s tim rypu uz 4 dny a to uz jsem chtel preinstalovavat system.Diky moc :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Over lock Max Limit
    Od psto v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 06:42
  2. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 07:58
  3. Jak obejít KALIBRACI DISPEJE po HR u MDAc?
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 13:58
  4. Časový limit
    Od khooca v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2006, 16:24
  5. casovy limit Dnes na Variu
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-02-2006, 11:09