Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: A zase GPS N560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Ahoj,

    já vím,že se to tu probíralo už nespočetněkrát,ale jako nového uživatele mě zajímá,jak vám GPS na N560 šlape.

    Uvažuju,že zkusím reklamaci,protože za dvě hodiny cesty autobusem se nechytí,pod širým nebem tak po dvou třech minutách a to se fixne tak na 3 nejvýš 4 satelity. Při cestě autem také není použitelný. V iGo mi při nejlepším ukázal 3 fixnuté satelity a signál byl na pětině u každého.

    Zabudovaný GPS Locator také nic moc,chytá signál strašně dlouho. Párkrát jsem zkusil program GPSinfo ten mi ukázal satelity,kdežto GPS Locator vůbec.

    Od GPS v N560 jsem čekal daleko víc.

    Jak jste na tom vy?Myslíte,že bych měl zkusit servis?

    P.S.: Se samotným Looxem spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1

    Na toto je jedina odpoved; reklamuj to, taky jsem s tim mel dopobne problemy. Nespis se jedna o nejakou vadnou serii nebo tak neco, protoze kamos si ho koupil taky a stejny problem, na prodejne dali novej a jede uplne super. Ja ho reklamoval, mam v nem ted novou zakladovku a GPS taky jede o poznani lip. Chyba je nekde u anteny , protoze kdyz jsem PDA polozil na kovovou plochu (treba kapota auta), tak to melo silnejsi signal a v ruce vubec nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    75

    u me to taky resila reklamace, jenze me se fixnul asi po 45 minutach na volne prostranstvi nekdy ani to ne. Ted jeto lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Fungovala mi od začátku v pohodě, nedávno ale začal vypadávat signál. Dal jsem to na reklamaci, za týden to bylo zpět s novým boardem a opět jede jak má. V IGO fix kolem 20 sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    ja mam fix tak do pul minuty, signal o trchu slabsi nez Nokia LD-3W, ale pro navigaci dostatecne pouzitelny - takze nejspis vadny kus (u N520 nesel chip vubec - pry vadna serie - a po vymene desky to bylo stejne mizerny)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    26

    Je to prostě na reklamaci, mně naštěstí šlape spolehlivě
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    6

    zdarec využiju tohoto tematu, od utery mam n560 a zkoušel sem samo i GPS bez nějakyho softu, jen ten lokator a po chvili mi to našlo 4-6 satelitu, teď ale když to zapnu tak ani po chvili nenajede nic a občas to hlasi i že gps neni dostupny nebo nalezeny, s infra to nic nema,to sem zkoušel, hral sem si s tim dnes celej den a nepodařilo se mi nic, nevim taky jestli ma u toho blikat nějaka dioda ale když ten lokator rozjedu tak neblika nic, mělo by?co si o tom myslite?samo sem si pohraval i s nastavenim a restartoval ale nic, hadwarovy port 8 a soft 3 a rychlost ty 4tis, nevim co se s tim da jeste vymyslet. vidite to na reklamaci?jainak s pda jako takovym ve zbytku naprosta spokojenost! diky a ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Je divné že by ti GPS přestalo fungovat jentak zničeho nic,aniž bys s tím někde praštil

    Jinak původní nastavení GPS v Loox N560 je port 8 a rychlost 9 tisíc a něco (myslím žě 9600)

    Můj Loox už je na reklamaci,včera jsem ho reklamoval tak uvidíme,ale nějak nevěřím tomu, že by mi reklamaci uznali. Samotné GPS pod širým nebem fungovalo,ale v autě,buse a tramvaji většinou nic a to také pod širým nebem. Ale za pokus nic nedám.

    P.S.: Platí se něco za neuznanou reklamaci?:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    6

    tak to opravdu nevim jestli se neco uctuje,jestli na diagnostice nic nenajdou a reknou ze vse ok tak snad jen 100-200 treba za tu diagnostiku,no nevim no,ten port myslis hardwarovy?asi jo ze?zkusim to jeste nekdy venku ale uz sem to chvili zkousel a driv aspon jeden satelit najel hned a ostatni po chvili a ted nic i po chvili ale mozna su malo trpelivej. a co ta dioda?ma blikat modře?trejne to možna asi vidim že pokud budou problemy, přijde externi BT a bude pokoj:-)jiank zařízení bez chyby, wifi super,jinak přes BT mi to haže s telefonem nějakou chybu přenosu, tak na to ještě zkusim přijit,třeba to pujde.tak hodně štěsti při reklamaci!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    34

    lidicky..reklamujete ho u prodejce? nebo znate nekdo dobry servis..
    ja dneska videl 7satelitu koliem 10 minut a ani se nechytil..sic jsem s tim sel, ale vadit by to snad nemelo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Nejlepší a nejrychlejší je poslat to přímo do Getronicsu. Prodejce to tam stejně pošle, takže se tím ušetří pár dní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    82

    ještě před odnesením do servisu je dobré udělat tvrdý reset a posoudit činnost GPS v klidu(!!). Ověřil jsem si to jízdou z Prahy do Plzně, kdy se za pohybu nechytal, ale až po HR a uložení POI teprve šel, jak má. Satelitů až 12 v autě a libovolně s jiným software. Je třeba jen dát pozor na COM 8 a další, aby se nestřetly. Zpravidla Locator vyžaduje první spuštění naprosto v klidu a pak se chytí.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zase chyb hláška
    Od mattycz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2007, 19:01
  2. Zase odesla karta
    Od VP v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 11:13
  3. Hry, hry a zase hry...
    Od stary_pes_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-10-2005, 14:16
  4. uz zase mi umřela SD pametovka
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 06:21