Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: igo 2006 plus a Chorvatsko 2007

  1. #1
    novisteam_ce4you
    Guest

    Mam nasledujici problem v nove verzi mapy Chorvatska: kdyz zadam cilovy bod (v mem pripade Brela), zobrazi se mi hlaska, ze trasa nemuzu byt zobrazena, protoze cil je izolovany. Ve starsi verzi mi to fungovalo bez problemu.
    Dale jeste mala drobnost, jak si nastavim, aby se mi v levem dolnim rohu zobrazili tlacitka pro priblizeni a oddaleni mapy a tlacitko navigovat? Diky za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    37

    ...ja mam verziu Croatia 2007.1 na iGO 2006 Plus a funguje mi to v poriadku...

    ...Navigacia/Ponuka/Skratky/Lupa a naklananie...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    zkontrolovat nastavení trasy (třeba nemáš povoleno "placené úseky" nebo podobně příp. zapnout nezpevněnou vozovku - mam podobnou zkušenost v DE, kde je cílový objekt v pěší zóně, ale normálně to tam navede (jenomže ne zelenou linkou, ale červenou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nová verzia mapy Chorvátska obsahuje chybu pri plánovaní cesty cez Zagreb.Zachytil som to na jednom fore.Stará verzia ten problém nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Zřejmě ti chybí další mapy států, které jsou na cestě do Chorvatska, proto je cíl izolovaný
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Zkus se ještě podívat jestli máš povolen přechod přez hranice. U mě Brela OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Zkus se ještě podívat jestli máš povolen přechod přez hranice. U mě Brela OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    43

    Ak mas ine verzie map, zvykne nastat tento problem. Bolo by dobre, aby si mal mapy na ceste vo verzii 2006.10 a mne ide s tymito mapamy aj 2007.01. Ak mas napr. mapu rakuska vo verzii 2006.01 , tak ti to nepojde...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chorvatsko
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 17:01
  2. Chorvatsko
    Od jta_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2007, 00:21
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 14:55
  4. iGo - Chorvatsko
    Od damasig_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 16:59
  5. Chorvatsko - Pula
    Od paurus_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-08-2005, 23:36