Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: N311 a mikrofon

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    lze nejak nahradit chybejici mikrofon? kvuli Skype? prosim o pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    66

    Acer n311 má integrovaný mikrofon, nebo jsem nepochopil otázku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    n311 zadny mikrofon nema
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od necry
    n311 zadny mikrofon nema
    nevím, kde jsi na tohle přišel, ale Acer n311 MÁ INTEGROVANÝ mikrofon, je umístěn v prostoru levých HW kláves nebo tam někde je schovaný.

    Úroveň hlasitosti záznamu lze nastavit v Nastavení>Sytém>Audio, dále lze nastavit automatickou kontrolu zesílení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Nedá sa k n311ke pripojiť externý mikrofón? Tuším niektoré Loox-y majú možnosť použiť externý zdoj signálu, nedá sa to aj pri n311ke?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    toz sem asi blbej ale nikde ho nemuzu najit, ani nejde nic nahrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Start- Programs - Notes - Menu - View recordong toolbar - cervená bodka :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    hmm...tak uz asi tusim proc mi nefungoval (tzn ze uz vim kde je), asi sem mel vadnej sw ted uz mi chybi ke stesti jen A2SP do handsfree v aute
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    hmm..tak skype je nepouzitelny. jake s tim mate zkusenosti na n311?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    mozna bys mohl zkusit pouzit tu verzi pro mene vykonne procesory, jeste kdyz jsem mel N311, tak mi to behalo v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    hmm.. ja som v pohode telefonoval cez SKPYPE z N311 cez bluetooth pripojenie na net a ten na druhej strane sa neztazoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    resco audio recorder sllape jak vino, ale skype se nechyta, hrozne zasumeny zvuk, nepouzitelne (na strane prijemce)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Skype na N311 v pohodě, připojení přes Wi-Fi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    JJ Skype přes WIFI je v pohodě.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    ok, udejte prosim nastaveni nebo verzi skype, protoze ja slysim protejsek dobre, ale ten dotycny mi skoro vubec nerozumi, prej hruza des. nevim co je spatne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. mikrofon a repracek u MDA
    Od von.Dra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 16:11
  2. Mikrofon
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 20:23
  3. mikrofon
    Od strojvudce v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2003, 14:34