Zdravím,
mám loox c550 + asi dva dny SD Pretec cheetah 4gb (není to SDHC!, alespoň dle specifikace). V první chvíli vše OK, přemigroval sem data ze stávající 2gb a vše šlapalo - potud OK.
Včera večer jsem na ní nahrával nějaké filmy. Ráno jsem ji vyndal z PC(built in reader) a vložil do LOOXe a koukám, že karta se nehlásí. Dal jsem ji do PC a taky nic - PC zatuhne, dokud kartu nevytáhnu, nreaguje, nejde formátovat. Elaboroval jsem s tím všelijak (utility na PC, pocket mechanic na looxovi). Nakonec sem ji odložil s tím, že odešla a půjde na reklamaci.
ALe nedalo mi to .. našel jsem doma starou USB čtečku a zkusil to ještě v ní .. ta nezatuhla a kartu viděla - sice jen jako 1GB, ale viděla. Zformátoval jsem na 1gb a v PCčku OK. Zkusil ji znovu přeformátovat v PC a v pohodě šla na celé 4GB. ZKusil sem nějaké soubory a OK.
Nadšeně jsem tedy vrátil do LOOXE - a prd, nevidí kartu. Zkusil jsem formátovat na fat16 i 32 s různými clustersize - v PC vždy OK, ale loox nevidí a nevidí (jakoby ani nebyla vložena).
Jsem z toho jelen, řekl bych prostě, že ji loox nepodporuje, ale vždyť sem na ní dva frčel ok!?
Bude vděčen za jakýkoli tip, co zkusit, jak ji naformátovat, čím ji naformátovat apod.
Díky
PS: samotný LOOX a jeho čtečka je OK, vložímli původní 2gb SD, jede