Nemáte někdo nějaký tip na soft na vedení tréningového deníku? Na palmu sem používal Runplan ale na WM marně sháním něco podobného.
Nemáte někdo nějaký tip na soft na vedení tréningového deníku? Na palmu sem používal Runplan ale na WM marně sháním něco podobného.
Nevím jest-li je to to pravé co hledáš, ale zkus se podívat na stránku Vidaone.com
Software se jmenuje MySportTraining a na verzi 3.93 jsem dělal češtinu, kterou najdeš někde v tomto fóru.
Asi to není co přesně hledáš, ale pokud jsi trošku kutil, vyzkoušej softík od Grandasoftu. Můžeš si v něm vytvořit databázi čehokoli a k obrazu svému.
Díky za tipy. MySportTraining sem zkoušel,moc mi nevyhovuje. Chtěl jsem něco, do čeho denně nasypu data a budou se načítat do grafů, průměrných výsledků a statistik. A to by asi ta databáze neuměla. Nebo uměla, ale neuměl bych to upravit já tak aby to uměla :?
ale to přeci MySportTraining umí společně s Polarem![]()
Další možností je Run.GPS Trainer.
Ahoj chlapi! Máte někdo zkušenosti s tím My sport training? Celkem se mi ten program zamlouvá, jen ten export mi přijde docela nepoužitelnej (což je tedy zásadní problém). Otevírá se mi to v excelu, ale jsou to celkem bláboly, aniž by se z toho dalo něco vyčíst! Pracuje s tím exportem někdo?
Ten program ma export v pohode, exportuje to do CSV. Problem je v tvojom IMHO sk*rvenom Exceli. Nejaky inteligent z mrkvosoftu sa raz davno rozhodol, ze namiesto ciarky v CSV bude cesky Excel pouzivat bodkociarku (strednik)... a to je tvoj kamen urazu. Nainstaluj si OpenOffice, ten CSV zvlada v poriadku.
PocketRun. A je hlavne free.
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-pocketrun-v1-01.html
Diky, vyzkousim! Asi to tak bude.
pouzivam MySportTraining od roku 2005 a som snim spokojny
v dnesnej dobe GPS uz aj s pridavnymi modulmi GPS pre MySportTraining
a opat som spokojny, uzasne je to, ze sa tam mam historiu od roku 2005
takze doporucujem
Jestli to nebude spíš tím, že kdysi někdo rozhodl, že se v desetinném čísle bude používat čárka místo tečky, takže tu čárku lze těžko použít jako oddělovač v CSV, že.Původně odesláno od jojolaser
To máš kliku. Mně asi po měsíci klekla karta, bohužel jsem si ji nově nezazálohoval, takže mám prd:no:Původně odesláno od neoxo
Tak trochu to s tym suvisi, ale nazyvat tuto upravu Comma Separated Values je chobotina. Bud mali pouzit inu priponu (SSV), alebo cisla s desatinou ciarkou escapovat. To znamena, dat do uvodzoviek.Původně odesláno od Docent