Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Originální firmware "MDA T-Mobile Compact III" pomoc !!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Prosím pomoc, máma mrtvý MDA T-Mobile Compact III. Pokoušel jsem se ho přehrát a bohužel umřel :-( Nemáte někto originální UpdateUtility pro tuhle verzi ? Dík za každé info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    na strankach t-mobile neni?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    bohužel zatim ne, maj tam Compact 2 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    tak pockej a oni ho tam do pul roku daji :-) nebo vydrzet na jine verzi napr. z xda (pokud tam je) a nebo zkopirovat ze zdraveho kusu syst. na kartu a flesnout to z karty - delam to na MDA2 ale jestli to jde i na zarizenich s USB konektorem... to ti nepovim. pokud jo tak si za vodou. Pokud neni totalne mrtvej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    totálně mrtvej naštěstí neni. bootloader je funkční. pokoušel jsem se pomocí nbhtool udělat image jen z widlema, ale pak pisou ty UpgradeTootsi že je image čpatný a tak podobně. už jsem vyzkoušel ledacos, ale zatim bez úspěchu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    to by chtelo zkusit jestli je ta utilita funkcni i na tech novejsich zarizenich... Zkusim to s mym variem ale nejdriv vecer...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    27

    jak se ti to stalo, ze ti "umrel"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    no :-) byl jsem trochu netrpelivej pri flashovani a utrh jsem ho nechtene driv z kabelu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    no to si delas pr... ale v tom pripade by ti to melo jit normalne flesnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    jenomze to nebyl klasickej UpgradeTool, ale neco jinyho, ted nevim presne co, nemam to tady. nepouzivalo to bootloader. muselo se to spustit prez activesync, neco to kopirovalo a pak se to nejak flashovalo. ted to nejde pripojit prez activesync, takze repete nejde :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    takze noco jako flash G4 u Varia.2 caby spustit v pda a pak flash? pokud jo tak to mas blby...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    no necim podobnym se to pos...., ale originalni upgrade se da flashnout pri manualne nahozenym bootloaderu jako u HTC P3300 (pro ni firmware jsou bezne), ale tahle verze upravena pro T-Mobile, nema wifinu a jeste navic to nema zatim zadnou podporu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Zdravím. Ja som zasa nejakými zmenami cez total comander v extended_rom dosiahol že sa mi nezobrazuje tray lišta dole a už sa mi cez total comandera neda zobraziť extended_rom aby som to opravil. Máte skpsenosť ako zobraziť stratenú extended_rom? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    caute.
    nasiel som na http://forum.xda-developers.com/
    este najaky link : http://www.our-xda.co.uk/roms/art_tmouk_11311001_024990_wwe_ship.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    dik, ale stejne to nejde, zrejme je potreba CZ flash => INVALID MODEL ID :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pomoc !! špatný firmware
    Od ladapes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 14:19
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 11:28
  3. originální ROM pro MDA compact
    Od szoustal_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 08:20
  4. Originalni t-mobile ROM
    Od totem_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 20:35