Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: acer n50 - nereaguje Display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Mám acer n50 p a mám takovej celkem velkej problém... Prostě jako by mi nešel dysplej. Stylusem poklepnu třeba na start a nerozbalí se mi, ale když kliknu kam koli, tak se mi dysplej rozsvítí, ale na nic jiného nereaguje. Občas mi to dělalo a zase v poho na dlouhý čas, ale teď je to častější nevíte co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    Ja nevim ale podobny problem sem mel na Variu. Bylo to necistotou pod displayem. takove uplne mikrosmitko tak bych doporucoval display v servisu proverit a nebo zkus HR a pokud to nepomuze tak to bude urcite na serves
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    HR Je co? :-) No nějak jsem si všiml, že když tam dám sluchátka a zase je vyndám udělá mi to. Ale prostě jen občas tak nevím, ale asi to je na servis no... Třeba teď to zase běží jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    Souhlasím měl si ten nadpis zkonkretnit, prispel bys tak na kvalitu tohoto fora.
    HR je HardReser nebo taky MR (MainReset) to znamena ze kdyz podrzis tri tlacitka soucasne (TODAY + SMS + SoftRESET) tak se ti ppc cele premaze a vrati do tovarniho nastaveni tj.: jako kdyz si ho vyndal z krabice (Smažou se všechna data a nastaveni na "C:")
    Timhle vyresis problem ktery vznikl napriklad nainstalovanim nejakeho softwaru. ((Doporučuji minimalně 1x měsíčně))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Každý měsíc? :-) Udělal jsem a zatím to jde, ale jenom zatím :-)) Děkuju za radu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    Není zač..
    No jako každý měsíc.. Moje PDA slouží k tomu abych na něm testoval každou aplikaci na kterou příjdu a to se pak podepíše i na rychlosti systému... no u MDA Varia co sem měl předtím jsem delal HR i několikrát denně když jsem tvořil ROMky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    držte se prosím tématu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Tak už to tady máme zase :-( zase to dělá častěji :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    No a nevšiml sis že by to dělalo po nainstalovani nejakeho softu nebo po nastaveni neceho? muze to byt tim kdyz to bylo po HR dobre.. ale jinak to bude mechanicka vada a to bych vydel urcite na servis pokud to mas v zaruce mely by uznat reklamaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Všiml jsem si, že když jsem ve škole atd. a dávám hodně hold, tak to dělá a když jsem doma a nedávám to, tak to je v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    NO vidis mozna spatny kontakt ve tlacitku... ja sem si taky jednou hral s HOLDem a tak rychle sem ho zasunoval a vysunoval () az se nakonec jeho funkce obratila takze kdyz byl cerveny tak byl display rozly a kdyz byl nahore tedy odemkly tak se display zhasl ale stim sam asi nic nezmuzes.. me osobne by to sra**lo tak bych sel do servisu .. belo by to byt zadara v ramci zaruky (pokud ji jeste mas, ale asi jo ze?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Tak už se na to vykašlu. Pořád to blbne dám to na reklamaci a bude
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    Kamarad mel tedka ten samy problem a bylo to softem Wisbar Advanced Desktop a jak ho odinstaloval tak to bylo vpohode..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    15

    Juj já takovej amater... Mohu se zeptat kde to najdu ten soft? V instalovaných věcech to nemám ani nevím co to je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    Nerikam muze to byt i jinym softem musis vyzkouset udelat HardReset a potom postupne instalovat programy a u ktereho to yacne blbnout.. nejspis u nejakeho pluginu do today
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. display nereaguje na dotyk
    Od bagos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:21
  2. Nereaguje display - iPAQ rx1955
    Od .Den_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 00:49
  3. Display Acer n30, n35, n50, 3230.
    Od quick100 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 18:10
  4. Asus A632 display nereaguje na dotek
    Od Ajatin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 21:29
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 12:40