Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: TT5 nejde spustit

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    nejde mi spustit TT5 ani, když ho znovu nainstaluju, pořád to hlasí to samý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Mne to hlasi: "Dojeli jste na misto urceni."
    Sorry, jaky dotaz, takova odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    píše to právní oznámení. Je tam jen tlačítko souhlasím. Když na něj tápnu tak se to celý vypne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    kdyz tapnu na test u miroslava, tak mi to mluvi...

    sorry za OT, ale zase podobna odpoved o nicem.... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    teď sem stisknul souhlasím a napsalo mi to, že žádně mapy nebyly nalezeny! ale na kartě je mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A mas tom toma ofiko???Kupoval jsi ho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    ne nekupoval mám ho od servisu HP
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak tady asi bude ten problém. Doporučuji se obrátit na ten servis, ať ho zprovozní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Problém je v tom, že ten servis už tam neni(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Looxi jestli jsem to dobře pohopil, teda to co se tady snažíš popsat, tak stejně někdy reaguje i můj TT. Taky nechce najít mapy a hlásí nějaký právní souhlas nebo co, když dám ok tak nahlásí, že nenašel žádnou mapu. No a mě stačí vytáhnout kartu a znovu zastrčit, nebo s ní jen lehce zavyklat a je to o.k. Mi to připadá, jako kdyby nějakej špatnej kontakt či co. Měj se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    tak sem to zkusil, jak si napsal a je to furt stejný: . Už fakt nevim co s tim (
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od LOOX 710
    tak sem to zkusil, jak si napsal a je to furt stejný: . Už fakt nevim co s tim (
    Zkus normální reset - občas si můj ipaq uvědomí nějakou změnu na kartě až po resetu .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    a nebo se muze jednat o novy mapy, ktery tt5 nevidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    reset nepomáhá. Mapy nový bejt nemůžou, protože ještě v březnu vše fungovalo naprosto skvěle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    když ti to teda fungovalo a teď ee a nevíš čím to je, tak nebudeš mít potom jednodušší to prostě všechno reinstalovat? jestli sis totiž někde něco neumáznul
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde spustit fotoaparát
    Od pan.peta v sekci HD2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-12-2015, 22:54
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2011, 12:07
  3. Nejde spustit HTC TYTN
    Od lukas27 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-07-2010, 17:06