Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Ipaq 1915 a video

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Můžete mi někdo napsat, zdali se vám přehrává na 1915 plynule video? Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Jo, mně se povedlo rozchodit video ve formátu MPEG pomocí programu Pocket TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Dík za odpověď, mě v pohodě taky, ale WMV soubory to přehrává děsně sekaně :-(, co tobě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    To jo, mně jde jenom MPEG, jinak AVI i WMV se neskutečně trhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Jsem rád, že v tom nejsem sám :-). Teď jsem se naučil převádět video do MPEG, 1 minuta má cca. 1,5 MB v dobré kvalitě. Nevíš kde se dá dokoupit k 1915 klávesnice nebo náhradní baterka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    O klávesnici jsem se nezajímal, ale baterky mají na: http://www.avacom.cz/.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Nemáš prosímtě přesnější odkaz? Na té stránce nabízejí pouze předělání baterií do Ipaqů, které nemají vyměnitelnou baterii :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Já jim psal, a mají i baterky pro 1915. Aspoň podle nich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    A jakou máš verzi češtiny? Ta verze od Sunnysoftu (7.3) má bug, pokazí se obrazovka Napájení a Asset Viewer. Psal jsem jim, jednou odepsali a teď už nereagují :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    S češtinou mám taky problémy, ale Sunnysoft mi poslal návod na aktivaci nové verze. Ta ale byla tak složitá, že jsem se tím neprokousal a zůstal u angličtiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravím nemohl by mi někdo poradit jaký formát je nejlepší pro přehrávání videa pro Ipaq h1915? Velikost, jaký přehrávač nainstalovat a v čem video komprimovat ? děkuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    to mi neřikejte že tu nikdo neporadí
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    díky všem za radu ( na konec jsem si zase pomohl sám , soubor avi,velikost 80 mb a šlape to jak po másle
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No vidis...vsechno uz se tady i jnde probiralo, stacilo jen pohledat. Aspon ses neco priucil (doufam).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    jj něco jo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ipaq 1915 + GPS
    Od ipaq1915 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 20:10
  2. Cestina na iPAQ 1915
    Od maer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 19:28
  3. Hp iPaq 1915 OS 2003
    Od janknapp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 17:26
  4. Ipaq 1915 a klavesnice
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-02-2004, 09:11