Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Opera bude předinstalována na zařízeních s Windows Mobile

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Velcí výrobci zařízení s Windows Mobile jako HTC nebo Toshiba se rozhodli přeinstalovávat Operu na svá zařízení. Rozhodli se tak především proto, že uživatelé čím dál více vyžadují kvalitní brouzdání po internetu.
    Opera pro Windows Mobile zažívá celkově boom, v únoru tohoto roku bylo na Opera.com zaznamenáno 216283 stáhnutí verze pro tento operační systém, přičemž ve stejném období loňského roku to bylo jen 142502.

    Tisková zpráva Opera ASA


    Zdroj: Opera česky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Musim potvrdit, ze Opera mi vychazi jako nejlepsi browser pro PocketPC. Zkousel jsem vse mozne (od minima po NetFront 3.3) a vzdy se naslo neco, proc mi to nevyhovovalo. Na operu si zatim nemuzu stezovat. Jedine, co mi chybi je vyhledavani textu v strance.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    RDT RDT je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    59

    Já používám Internet Explorer s MultiIE a vyhovuje mi mnohem víc než Opera. Opera je sice super, ale s real VGA je na nic, protože její lišty a nabídky zůstanou jako při klasickém VGA zobrazení ops: čímž se jinak než na Full screen používá špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Aspon pak odpadnou problemy s jejich licencni politikou. Kdyz clovek reklamuje zarizeni a dostane novy kus se samozrejme jinym IMEI, je v pr...i, proste je to nezajima a musi si koupit novou kopii:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Citace Původně odesláno od RDT
    Já používám Internet Explorer s MultiIE a vyhovuje mi mnohem víc než Opera. Opera je sice super, ale s real VGA je na nic, protože její lišty a nabídky zůstanou jako při klasickém VGA zobrazení ops: čímž se jinak než na Full screen používá špatně.
    Mne sa pri realVGA upravi aj Opera. Listi su male, neostavaju povodne. Takze niekde robis chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Aspon pak odpadnou problemy s jejich licencni politikou. Kdyz clovek reklamuje zarizeni a dostane novy kus se samozrejme jinym IMEI, je v pr...i, proste je to nezajima a musi si koupit novou kopii:no:
    No tak mas moznost si nechat zaplatit novou licenci Opery od prodejce. On ti prodal spatny vyrobek a musi uhradit naklady spojene s reklamaci. Ale bude to boj :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Spis bych rekl ze to je chyba prodejce SW, a tam ted smeruji sve snazeni. To co rikas se mi moc nepozdava, jedes reklamovat boty a prodejce Ti take nezaplati jizdenku ci benzin apod.
    Kazdopadne novou licenci mobilni Opery kupovat nebudu, pokud mi ani jeji prodejce nedoda cislo pro nove zarizeni, zkusim reklamovat nakup. Pokud neuspeju budu mit smulu, priste si na toto dam pred koupi pozor...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ObZ § 598:
    Kupující má právo na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním práv z odpovědnosti za vady.

    Čili tu dopravu na reklamaci by prodejce zaplatit měl. Je otázka jestli pod to spadá i když díky výměně zařízení za jiné nefunguje licenční klíč.

    Existují i neoficiální způsoby jak to řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    RDT RDT je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od Brco
    Citace Původně odesláno od RDT
    ... Opera je sice super, ale s real VGA je na nic, protože její lišty a nabídky zůstanou jako při klasickém VGA zobrazení ...
    Mne sa pri realVGA upravi aj Opera. Listi su male, neostavaju povodne. Takze niekde robis chybu.
    Nevím, možná mám špatnou vezi Opery. Tady je porovnání lišty s adresou Opery s IE:





    Je pravda, že Opera zobrazuje většinu stránek naprosto správně (např. zarovnání obrázku Google na střed), ale stránka je roztaženější a díky tlusté liště menší (dokonce je v ní adresa zbytečně ještě menšími píseny než v IE), ale jak říkám, asi mám špatnou verzi :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Aspon pak odpadnou problemy s jejich licencni politikou. Kdyz clovek reklamuje zarizeni a dostane novy kus se samozrejme jinym IMEI, je v pr...i, proste je to nezajima a musi si koupit novou kopii:no:
    Po výměně boardu (jiné ID) jsem jim napsal a normálně mi licenční číslo vyměnili. Chtěli poslat akorát ID zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Připadá mi, že nová verze je rychlejší co se týká načítání stránek. Co mi ale vadí je, že spuštění skončí chybovým hlášenim, pokud nemám volno více jak 20 MB paměti
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Tak už jsem jí zase odinstaloval, protože nedostatek systémových prostředků hlásí občas i při 25 MB, což je na mém zařízení celkem dost. Navíc na Opeře nefunguje SPB fullscreen keyboard, tedy alespoň mě ne. Máte někdo jiné zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    lidi, tohle je tiskové oznámení, ne poradna

    OPERA 8.65
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dokud jsem mel na svem zarizeni wm5 a ie byla to tragedie a sahl jsem po OPERE,ktera je vynikajici.Od doby co mam wm6 crossbow tak uz se bez opery obejdu.Zanikly problemy se spatnym zobrazovanim nebo s zadnym na nekterych strankach,mohu se divat na stranky v realnem vga atd
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja Operu zavrhl v okamziku, kdy jsem zjistil, ze neumi sdilet ani naimportovat oblibene polozky ze standardniho exploreru. Prepisovat desitky vsechno nehodlam...

    T.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Bude někdy Windows Mobile 6 Crossbow pro HTC MTeoR ????
    Od Jarda Lukas v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 12:21
  2. opera na windows moblile..bude?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 19:43
  3. Bude Windows Mobile for Pocket PC na Acer n50?
    Od paul2_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 10:07