Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: TT6 nenalezne mapy na SD kartě

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Mám TomTom 6 + mapy CR, SR, ale po spusteni programu mi vyhodi hlasku, ze mapy nejsou nalezeny a nic se nedeje. Nemuzu je vyhledat sam, zadne nastaveni. Jedine tlacitko je "hotovo" a pak se program ukonci.
    Nevite nekdo, co s tim?

    EDIT by Moderator (nadpis)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    51

    Mapy si TT najde sám.
    Mám je nahrané v základním adresáři "rootu" SD karty, soubor např. adresář PL_CZ_HU_SK_ plus_road........ a chodí mi to. A další mapy (pokud máš) stejně tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Máš zřejmě mapy pro starší TomTom5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Vim, ze si je ma najit sam, ale proste na ne kasle, nenajde je vubec nikde. Mapy mam pro 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    tohle mi dělá, pokud mám mapy nahrané ve vnitřní paměti. pokud vytáhnu SD kartu, tak se spustí. jinak je nenajde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... tohle mi občas dělala původní verze TomTom 6.02, která byla v Extended_ROM mého Artemise. Mapy CZ, PL, SK, HU jsem koupil na TomTom.com právě pro TomTom6. Po naistalovaní aktualizace (verze TomTom 6.03, ke stažení na stránkách TomTomu) tyto problémy zmizely.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    Mel jsem před měsícem úplně stejný problém. Zkusil jsem všechno co kdo poradil na fóru a nic. Takže jsem TT6 vrátil (a musím ocenit ochotu a vstřícnost Sunnysoftu), sehnal jsem tu stejnou verzi TT6 (jen ne z obchodu) a světe div se! Vše fungovalo a na první pokus. Oficiální podpora a snaha pomoct od TomToma=0. Asi to byl trest za legální soft.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    kdybych mel alespon moznost to vyzkouset, jestli je to mapama, ale nikdo ze znamych uz e-tena nema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    U mně byl problém ve špatné kopii na SD kartě. Nechápu to, ale prostě se tam mapy špatně nahrály. Vyformátování karty a opětné nahrání map mi pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    U me byl stejny problem.

    Dal jsem ted novejsi verzi tusim 6.2 a uz to slape.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  2. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 19:56
  3. Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 18-11-2005, 06:42