Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 59 z 59

Téma: MDA Vario zatuh na boot screenu

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    imei-check.co.uk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Poradis mi prosimte jak to zaplatit?Nemam stim zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    Musis to zaplatit paypalem, coz znamena mit embosovanou kreditku a povoleny platby na internetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Nooo a to udelam jak, sezenu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    Muzu ti to zaridit kdyz mi posles penize na ucet s paypalem normalne funguju, pak bych ti poslal celej postup jak sem to delal ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    Kolik je to presne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    melo by to byt litr
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    a jak se teda domluvime? Kam mam penize poslat? Jak budou transakce dlouho cca trvat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    tipper@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Tak drzim palce djvanila, nech sa to podari.. Skoda, ze nepomohol moj navod..:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    41

    HURAAAA. Vcera se mi to povedlo rozchodit. Stalo mi to 40dolaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    30

    Blahozelam :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    ahojky.
    pls kde sezenu original rom na htc artemis ? (koupeno u vodafone) diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj mam ten isty problem na wizarde spusti sa len logo od t-mobilu s SPL -IPL
    a ked dam format tak vypise nieco Format patrition a podtim je Format faild
    nech dak akukolvek ROM od t-mobile tak nenabootuje a zamrzne na logu
    moj mail : tankamarcel@azet.sk
    IPL:1.01
    SPL:1.03
    GSM:1.12.10.0
    IS: 1.5.4.2
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 13:28
  2. U-BOOT
    Od Vilma v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-01-2008, 03:16
  3. Čím zobrazit fotku volajícího ve full screenu?
    Od Treo 750v v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 13:34
  4. Velké hodiny na Today screenu
    Od r.halas v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 13:25
  5. Rozbalene tasks na Today screenu jde to ?
    Od Vegan v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 11:15