Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak jsem softwarove zabil MIO....

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak jsem zabil Mio.....,nejdrive se mi objevil problem,ze pri soft resetu mi zacal bootovat z SD karty a to jsem tam nemel zadny soubory jen MioMap.Dle diskusi jsem prepisoval soubory,zda prave ten ci onen mi nezpusobuje to bootovani,nenasel jsem nic.Tak jsem si rekl,fleshnu to a ono se to srovna,chtel jsem tam dat OKI rom.Prvni pokus mi nevysel,seklo se to,tak jsem,nevim proc,provedl boot menu cistku,vymazal jsem tam neco a uz prusvih byl tu.Pri fleshovani USB mi to porad pise error,image error,atd.zkousel jsem magneto 51,ruzne romky,kombinace a nic,vysledek stejny eror.Tak jestli ma nekdo nejaky napad,jak ho ozivit,dejte vedet,zatim jsem dle jedne rady na 10 hodin vyndal baterii,tak rano uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak dnes mi prisel email


    Společnost Mio Technology Ltd., výrobce GPS navigací MIO DigiWalker, zahajuje od 1. dubna 2007 servis pro distributory i koncové uživatele prostřednictvím servisního střediska v ČR. Zpřístupněním této služby získávají všichni dokonalou postprodejní podporu jak na straně prodejců tak i koncových zákazníků. Služba navíc obsahuje i možnost sledování zakázek-reklamací přes internet.

    Postup při vyřízení reklamace: (prohlédněte si grafické znázornění procesu)
    - zjištění sériového čísla zařízení
    - připravení kopie dokladu o pořízení
    - online ověření, že se jedná skutečně o hardwarový problém
    - online žádost o RMA číslo
    - odeslání reklamovaného zboží servisnímu středisku
    - denní aktualizace stavu reklamací servisním střediskem
    - možnost online dotazu na stav reklamace
    - vyřízení reklamace do 5-ti pacovních dnů
    - navrácení opraveného zboží

    Kontakt na servisní středisko:

    VSP Data a.s.
    Údolní 2188...............TEL: 0042-381489175 390 64 Tábor.............FAX: 0042-381489175 Česká Republika........Email: mitac@vspdata.eu
    Hotline: +420 381 210 899

    Zprávu také naleznete:
    http://forum.mio4u.cz/viewtopic.php?t=420

    :yes: hura,uz jsem jim ho tam poslal,tak uvidime:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak se mi v patek 13 vratilo me Mio,vymena zakladni desky a uz zase funguje.Sice mam nove ID,ale u Sunnysoftu mi bez problemu dali nove akt.cislo pro lokalizaci a ani na smartmap nebyl problem.Dal jsem si ukolem,ze uz zadne experimenty s Rom
    Ale mam jeste jeden problem,ktery jsem zpozoroval uz predtim a to ten,ze pri soft resetu a vlozene SD karte mi Mio zacne bootovat image z SD karty,napise to anglicky update a potom cervene no uprage image sd,mmc card.Pote to nabehne normalne,ovsem jsou anulovany hodiny a datum.Rikal jsem si,jestli to nedela Igo nebo Tomtom,ale vlozil jsem do slotu uplne cistou kartu a bylo to to same.
    Nevi nekdo jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od iron side
    tak se mi v patek 13 vratilo me Mio,vymena zakladni desky a uz zase funguje.Sice mam nove ID,ale u Sunnysoftu mi bez problemu dali nove akt.cislo pro lokalizaci a ani na smartmap nebyl problem.Dal jsem si ukolem,ze uz zadne experimenty s Rom
    Ale mam jeste jeden problem,ktery jsem zpozoroval uz predtim a to ten,ze pri soft resetu a vlozene SD karte mi Mio zacne bootovat image z SD karty,napise to anglicky update a potom cervene no uprage image sd,mmc card.Pote to nabehne normalne,ovsem jsou anulovany hodiny a datum.Rikal jsem si,jestli to nedela Igo nebo Tomtom,ale vlozil jsem do slotu uplne cistou kartu a bylo to to same.
    Nevi nekdo jak na to?
    Mam stejny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Jak ten sit mam resetovat???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Prosim o pomoc.Nedavno som zakupil produkt MIO A 710 ,v podstate som
    spokojny, ale od vcera ,po vypnuti mi nejde PDA nabehnut...Zostane visiet
    polohe uvodnej obrazovky Windovs Mobile ,dalej nechce nabootovat.Skusil som
    aj reset ,ale vysledok je ten isty..Prosim o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    mas nekolik moznosti.
    1.jestli nespechas,posli ho do servisu
    2.vyndej treba na hodku baterii a proved hardreset
    3.zkus flesnou romku,navod tu je,nahodis bootmenu a jedes:yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 09:54
  2. Zabil sem FS T830
    Od LCC6 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 11:35
  3. Jak se zbavit softwarové klávesnice?
    Od Kája_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2005, 19:26