Český návod - Treo 750v
Díky za rady.Asi mi odešel dotykový displej.Po HR naběhne křížek na který mám klepnout a nic se neděje.A to jsem kvůli tomu ten HR dělal.Je to možné nějak rozchodit mimo opravny?
A nenalepoval jste na displej ochrannou folii? Obcas k tomu co popisujete dojde po nalepeni tuzsi folie.
Projistotu - pokud si na nalepeni folie nepamatujete a nevite zda ji nalepil prodejce, nic se radeji odlepovat nesnazte.
Paklize nebyla zadna folie nalepena a po opakovanem HR nebude mozno displej zkalibrovat, zarizeni reklamujte.
Projistotu - pokud si na nalepeni folie nepamatujete a nevite zda ji nalepil prodejce, nic se radeji odlepovat nesnazte.
Paklize nebyla zadna folie nalepena a po opakovanem HR nebude mozno displej zkalibrovat, zarizeni reklamujte.
Jeste se jenom projistotu ujistim:
- tapnete stylusem na onen kalibracni krizek, a displej vubec nereaguje a duvod proc jste provadel HR byl ze displej nereagoval... ?
Jestlize je tomu tak, doporucuji servis.
- tapnete stylusem na onen kalibracni krizek, a displej vubec nereaguje a duvod proc jste provadel HR byl ze displej nereagoval... ?
Jestlize je tomu tak, doporucuji servis.
Ano,v podstatě je to tak.Displej začal reagovat třeba až po nějakém čase.Myslel jsem,ze se tam něco kouše.Proto HR.
Zkus HR ještě jednou dvakrát, klidně po sobě. A ta kalibrace - nechce to jen ťuknout na křížek, zkus stylus na displeji podržet krapet déle, ne jako když si sáhneš na horká kamna.;)
Pokud to nepomůže, pak je to HW chyba a musíš reklamovat.
Pokud to nepomůže, pak je to HW chyba a musíš reklamovat.
Udělal jsem to přesně podletvého návodu.Nic.Je ale zajímavé,že když se tam objeví obrazovka před tou s křížkem,tak to na ťuknutí normálně do té obrazovky s kalibrací přeskočí.
Jakou tam mas verzi ROM? Jestli mas nejakou starsi, zkus udelat update na verzi 1.16, zatim jej ale lze delat pouze z pamet.karty ale je to pomerne snadny.
Miroslav Nezbeda:
- smim vedet proc Ti prodejce nechce dany kus reklamovat?
Paklize splnujes vsechny podminky pro prijeti zarizeni do reklamace, nemuze to odmitnout. Paklize tak cini, neni neco vporadku a mel by jsi podat stiznost u COI.
- smim vedet proc Ti prodejce nechce dany kus reklamovat?
Paklize splnujes vsechny podminky pro prijeti zarizeni do reklamace, nemuze to odmitnout. Paklize tak cini, neni neco vporadku a mel by jsi podat stiznost u COI.
Špatně jawm se pod emocemi vyjádřil.Reklamovat ho mohu,půjde do opravy.Bohužel mi ho kus za kus nevymění a já budu měsíc bez PDA.
Je to zvláštní, já koupil tři dovozové kusy (750v) a zatím se žádným, kromě "celosvětového" průšvihu s načítáním paměťových karet 2 a více GB (viz diskuse na treocentrel, xdadev atd.) nejsou problémy. Je ale pravdou že jsem všechny flashnul (dumpnul) zatím poslední verzí ROMky (1.16)
Jasne, treba nema kus na vymenu skladem nebo tak neco. Tech 30 dni nakonec nejak preckas, a treba to bude kratsi.
Tak mám pokračování v příběhu s dotekovým displejem.Neměl jsem na něj čas a tak se zcela vybila baterie.Po zasunutí nabíječky a HR to začalo normálně reagovat na stylus.Jsem zvědavý,co bude dál.
[QUOTE="Miroslav Nezbeda"]Má prosím někdo k Treo 750v český návod?[/QUOTE]
Taky bych si dal. To někdo nemáte pdfko?
Taky bych si dal. To někdo nemáte pdfko?
[QUOTE="Miroslav Nezbeda"]Má prosím někdo k Treo 750v český návod?[/QUOTE]
Stačí tento? Ech bohužel ma 8,5 tak jedině mejlem
Stačí tento? Ech bohužel ma 8,5 tak jedině mejlem
Kuk - pošli to Pavlovi Kozovi (mail je tam uveden), on to přidá k ostatním.