Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Servis iPAQ - Praha

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Ahoj,
    nefunguje mi BT na 3970 a shanim servis. V diskuzi jsem nasel jen Compaq servis - U Plynárny 99..
    Znáte někdo nějaký jiný servis, kde by mi mohli pomoci?

    díky moc
    Kamil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    o servisu v praze nevym ale 3970 mam a s bluetoot sem taky měl problem ale ard reset to vyřešil tod moje zkušenos ale jestli je fakt rozbitej tak o servisu v praze nevym ja su z BRNA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od kapu
    o servisu v praze nevym ale 3970 mam a s bluetoot sem taky měl problem ale ard reset to vyřešil tod moje zkušenos ale jestli je fakt rozbitej tak o servisu v praze nevym ja su z BRNA
    Ahoj, HR to nevyresil - ani downgrade na W2000. A na tvoje vyreseni jsem narazil pri prohledavani diskuze.. .-) .. Kazdopadne diky za odpoved..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co tady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Co tady?
    No jo, ale to je autor.servis.. A pochybuju, ze mi budou chtit prepajet BT cip z jedny desky na druhou.. :-) .. ale diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    25

    V Jeremenkový na Praze 4 - no nevím, ale myslím že není rentabilní to opravovat. Byl jsem tam několikrát s několika hp produkty, neopravují, vyměňují ... za kousek blbýho plastu na 5450 chtěli pár tisíc ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Sorry za tam to nepochopil jsem přesně problem a z tom přepajenim pochybuju protože ten bluetoot je součast zakladovky takže jedině vyměnit asi zakladovku doufam že se nepletu:?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00202215_5.2B1E_V0Y9.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 46.5 KB 
ID: 6128  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od kapu
    Sorry za tam to nepochopil jsem přesně problem a z tom přepajenim pochybuju protože ten bluetoot je součast zakladovky takže jedině vyměnit asi zakladovku doufam že se nepletu:?
    Tak to jsem v ... sak vis kde.. :-) .. Protoze ja mam jednu tu zakladovku s tim blbym BT a pak jeste jednu, kde je zas spatnej procesor (rikal ten prodavajici).. A tak jsem myslel, ze to dam do servisu, kde mi z toho udelaji jednu fungujici..
    Ale diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. servis
    Od lemiks v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 10:03
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 17:25
  3. rozbil sem trochu iPaq 3630, kde je servis?
    Od zigzag v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-10-2002, 20:53
  4. servis iPAQ?
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2002, 21:55