Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: špatné počeštění v Qteku 8310

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Určitě jsou v Qteku místa, která jsou již od prodeje špatně počeštěná, ale nikde to není tak výrazné, jako tady :



    proto se ptám, nevíte jaký soubor, předpokládám, že ve formátu *xml mám ve složce Windows najít a upravit?


    domnívám se, že "Výchoyí obrayovku" , si upravila po koupi většina
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Kolikrát denně HRkáš Qteka, že tě tohle trápí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    když to půjde upravit nějak jednoduše, tak proč to neudělat , přece jen..když počeštění, tak pro všechny..teda pro všechno, že ) ...jinak to samozřejmě životně důležité není
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Myslím, že to půjde úplně stejně jako výchozí obrazovka, jen prostě musíš najít ten text (naštěstí jsem upgradoval na excalibur a tam už to klucí šíkmookí opravili ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    já si právě všechny soubory *xml ze složky /Windows zkopíroval do PC, a nic takového jsem tam nenašel, tak nevím :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41

    No ja wim ze bych mel tenhle prispevek napsat do asus pocket pc ale kdyz uz to tady resite tak slo by me windowsu mobile 2003 stejne jako upravit tu cestinu udelat si z anglicniny cestinu myslim teda tak ze se prepisou ty soubory! Slo by to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    text "Výchoyí obrayovka" se dá upravit souborem rootgsm.cpl.xml ve složce \Windows\ .
    Nejlépe si tento soubor vyhledat v Total Commanderu na Qteku a pak v něm dát Soubor - Editor tam opravit chyby a uložit a zavřít. Funguje to:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Velka vetsina lokalizacnich textu je v binarkach (MUI soubory), jenz se automaticky nahravaji pro dany program pro spusteni, dle nastaveneho jazyka. To je vyhoda smartphonu, ze v jedny ROM je vice jazkyku a lze to prepinat. Kupr. Pocket PC maji ROM jen s jednim jazkykem, lokalizace je resena externim komercnim softem nebo nelegalnim nahranim ROM s jinou jazykovou verzi.
    Kdyz to nekdo chce opravit, tak pokud dany soubor neni XIP, tak ho lze vykopirovat ven, v resource editoru opravit, podepsat a nahrat zpet.
    V tomto pripade se jedna o soubor ClearStorage.exe.0405.MUI, ktery vykopirovat jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    díky, ten soubor jsem našel, stáhnu nějaký resource editor a snad to půjde..

    to 8310, díky za návod, ale tohle dělám po MR úplně nejdřív) uvedl jsem to tam do prvního příspěvku, jako jen příklad
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    tak jsem si stáhl Restorator 2007, upravil jsem to, výsledný soubor jsem nahrál, tzn. přepsal jsem ten původní ve složce windows, udělal jsem restart a mám to v angličtině) asi se vloudila chybka
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Vysledek uprav je nejakym zpusobem nevalidni. Nektery resource editory to znevalidni po uprave. Navic, jak jsem psal, aby se to nahralo, tak ten soubor musi byt podepsany
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    ještě jsem zkoušel XN Resource editor a tam mi to hážu nějakou chybu:? nemohl bys mi prosím ten upravený soubor jsem hodit?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. nefungující wi-fi v Qteku 8310
    Od Notlob v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 18:32
  2. Crossbow na Qteku 8310
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 09:01
  3. budík na qteku 8310, problém
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 07:22