Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TyTN - Nelze vytvořit playlist ve WMP

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Mám problém s vytvořením playlistu hudby ve Windows Media Playeru. Když zvolím Update library, najde všechny podporované hudební soubory, tváří se, že je přidává, pak vyskočí hláška, že přidání souborů na playlist dopadlo dobře a že tlačítkem Done skončím. Na playlistu ale vůbec nic není, a WMP se tváří, že v interní paměti ani na kartě není jediný hudební soubor. Fungovalo to bez problémů, s ničím jsem si nikde nehrál ani jsem nic nového neinstaloval, nic jsem neodinstaloval, žádný jiný program problémy nedělá. Nevíte prosím někdo, co s tím? Můžu samozřejmě použít nějaký jiný přehrávač, ale úplná integrace WMP s telefonní částí TyTNa (v případě příchozího nebo odchozího hovoru se přehrávání PŘERUŠÍ, u ostatních přehrávačů se jen stáhne zvuk a přehrávání na pozadí pokračuje, to mě štve) mě nutí pokusit se tento problém vyřešit. Díky za každou radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    36

    Mel jsem obdobny problem.............u me bylo resenim format pam.. karty...... )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Tak to jsi mě nepotěšil :? Doufal jsem, že to bude ta poslední možnost. Je ale pravda, že s dalším pokusem o vytvoření playlistu mi z karty ubyde cca 70 MB!!! volného místa. Nikde žádný nový soubor, prostoru míň. Jdu zálohovat a formátovat. Přesto díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    mám dotaz,trošku OT,ale souvisí s tématem.Jak mám teda odstanit například instalační caby?Nelze je jen obyčejně vymazat,jak tedy postupovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    36

    jo a zapomel jsem napsat, ze to bylo tim, ze na pam. karte byly nejake mp3 vadne......proste nesli ani nakopirovat do pc.............
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Taaakze, naformatovano, vse opet funguje.

    2matejcz: *.cab jde normalne smazat, zadny extra soft ani postup na to nepotrebujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TyTn II Nelze přepnout do pohotovostního stavu
    Od ŠamotZdeny v sekci Windows Mobile 6.1 a 6.0
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-06-2010, 22:44
  2. TyTN - nelze číst My Documents
    Od Žanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 21:45