Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Mrznutie iPAQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Neviem preco ale mrzne mi moj PDA (odkedy som don dal SDKartu... pochybujem ze to moze byt tym) vzdy ked don nieco nainstallim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Co hard reset naformatovat kartu a je to
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    no tha diki teraz ked som si zrobil zalohu... mne sa to nechce furt vsetko nahadzovat znovu... nejake ine riesenie nemas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    tak se pokusime co maš na te SD kartě? sou tam naky programy nebo jen naky fotky a tak? a to že to zamrza je vlastnost windovsu ale jestli to zamrza furt tak to je špatny napiš co maš na te kartě a nak to pořešime
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    no tak zamrza mi to len ked instalujem a hned potom mi to zmrzne a musim SR

    na SD:
    \AgileMessenger
    \Celeris Virtual Pool Mobile
    \Eidos Tomb Raider
    \fPSeCe0095
    \GBA
    \Lakeridge Software
    \WisBar Advance
    \LingvoSoft FlashCards 2006
    \LingvoSoft FlashCards English-Slovak Databases
    \Mobirate MotoGear
    \MorphGear
    \OmniGSoft Chopper Fight 1.1
    \Opera
    \PinnacleChess
    \Pixelogic - Street Duel
    \Pocket RAR
    \Skype Technologies S.A. Skype for Pocket PC 1.1
    \Syberia v1.0a
    \Tomb Raider

    a v Program Files:
    \Anton Tomov
    \Ateksoft \CoolCamera
    \Calc98
    \CECoolCamera
    \DockWare
    \EasySetOwner
    \FullScreenKeyboard
    \GreenSoftware
    \JGUI
    \MobileHomeCam
    \Pocket Painter
    \PpcWebcamps
    \ShutXP
    \SBSHSlovak Keyboard
    \Spb TimeSynchroTime
    \TCPMP
    \Total Commander

    ...tie kamerky som tam dal len teraz a aj tak su na ho: takze pojdu vsetky von (inac nevies ako zrobit z PDA WebCam?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    a bez karty to neděla jo? jede v poho nebo z jinou kartou a kolikatku tam maš tu kartu? věčina těch programu cos tam psal sem použival taky když sem měl ještě WM a neměl sem stim problem no osobně bych to cely zformatoval a nahral všechno znovu ale.. to je asi moc prace a neni to 100% že to pomuže třeba je problem někde jinde (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    vidis to som asi este neskusal ze ci to robi aj bez karty ale asi to bude robit aj tak... neviem skusim ale teraz momentalne nemam pristup... SD Corsair a ma 2GB
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukám, že softy, které by měly být v PDA jsou na kartě (třeba task manažer WB Advance) a naopak to, co může na kartě být je v PDA. Taky mě přijde divné, proč máš na jednu věc víc aplikací, ale to je tvoje věc.
    Malý dotaz v PDA máš aplikace instalované v RAM nebo ROM (iPAQ File Store)? Na tvém PDA byly s File Store problémy (jak jsi určitě už četl).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    no tak to som necital ze su s tym problemy (ti programy ze v ProgramFiles, t.j. ROM)
    Taky mě přijde divné, proč máš na jednu věc víc aplikací, ale to je tvoje věc.
    co napriklad? ze to opravim )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já se nechci hádat, ale nemáš náhodou Program Files v RAM?
    No a na ty problémy se podívej(vyhledej), asi před rokem se to hodně řešilo (a reklamovalo) - třeba je to stejný problém, jako teď tvůj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    ja sa tiez nehadam mozno hej ja neviem... ale mne to nerobilo predtym len teraz ... no budem to musiet asi HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    7

    Doporucoval bych zkontrolovat velikost volne RAM, taky uz se mi to stalo a bylo to tim ze volna RAM se dostala na nulu. Dale bych doporucoval provest HR, preformatovat iPAQ File Store a vse znovu nainstalovat. Do RAM instalovat pouze to co pri instalaci jinam dela problemy a zbytek zasadne do iPAQ File Store ci na kartu. Na mem rx3715 jsem to tak udelal a nemam jediny problem, pouze to chce pravidelne delat zalohy a tak jednou za pul roku udelat HR, zformatovat iPAQ File Store i kartu a obnovit ze zalohy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    doobre skusim este sa ozvem

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IPAQ 6340 a caste mrznutie - CO S TYM prosim ?
    Od merlin68 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 19:58