Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Display na MDA VARIO (Qtec 9100)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Zdravim Vsetkych, viem ze sa to tu uz moc krat asi pisalo ale prosim Vas nemozem najst ziadny topic na temu vadny display na MDA 9100. Mam prasknuty a potrebjem zohnat novy..prosim poradte kde sa mam obratit, a neviete co to tak stoji? dakujem za navrhy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=18754

    myslim ze tady najdes vse potrebne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Řešilo a mnohokrát.
    Buď servis nebo koupit mrtvé PDA s funkřčním displejem a výměnu udělat sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    17

    Nekolik LCD pro Vario jsem uz sehnal takze pokud bude zajem -----ikov@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Uz som to poriesil zanesenim do servisu... vsetkym odporucam GSMobile servis v prahe ale POZOR su dve pobocky jedna PRAHA 9 na ulici Veselska a druha PRAHE1 na ulici V jamě....

    pobocku PRAHA9 (veselska) NEDOPORUCUJEM !!!! su to patlaci neznali problematiky, na pobocke v PRAHE 1 (v jamě) su velmi ochotni a profesionalove

    tolko len moja skusenost !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nechci se hádat nebo ti brát iluze, ale na Praze 1 dělají SonyEricssony (a ještě nějaké mobily) a pro HTC fungují jen jako sběrna a vozí to na Prahu 9.

    EDIT:
    Na Praze 1 opravují jen některé modely HTC a pouze některé opravy. Vše ostatní posílají kurýrem několikrát denně na Prahu 9. Takže možno dát do pravy i V jámě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Mne menili display na pockanie v Prahe 1 a oproti servisu v Prahe 9 kde mi povedali ze 2 tyzdne to bude trvat je to super a ochota nadovsetko oproti Prahe 9,, tolko lej moja skusenost

    Necituj předchozí příspěvek!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. probleeem qtec 9100
    Od linkis v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 00:18
  2. Qtec 9100 odesílá SMS dvakrát - prosím pomoc
    Od rovla v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-04-2007, 10:09
  3. Display na qtec 8310
    Od amput_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 07:42
  4. SSH pro QTEC 9100
    Od ell_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 15:54