Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Celedial v češtině??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Ahoj všichni,
    nedávno jsem upgradoval svoje MDAII na WM5 (OS 5.1.195 build 15698.3.5.0).
    Součástí balíčku je i software celedial od autora www.yonsm.net. Dokázal by jste někdo tento software upravit tak, aby dokázal vyhledávat v kontaktech česky??
    Ř=R
    Š=S
    Ť=T
    atd.......

    :?: :?: :?:

    Stejný problém zde již někdo řešil ze softwarem SmartDial, který bohužel v této verzi OS nefunguuje.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Na webu autora jsem našel toto:
    Kód:
    So you need a extrenal mapping table for your French Name. Just do that to enable External Mapping Table:
    
    1. Create a Unicode text file named CeleDial.txt.
    2. Fill the French Characters to Alpha Characters mapping line by line:
    a àâä
    e éèêê
    and so on.
    3. Put this text file into CeleDial's Folder (e.g. \Program Files\CeleDial\CeleDial.txt)
    4. Reboot your device to enable the external mapping table.
    Zkusil jsem to s českými znaky, ale nefunguje mě to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Hmmmm, taky jsem to zkoušel a taky mi to nefunguje.

    Možná je to tím, že ta English verze je beta.

    Originální jsem zatím neměl odvahu testovat.
    Rozsypanému čaji nerozumím.
    :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Dopisuju si s autorem, ale pořád to nějak nemůžem dát dohromady Říkal, že na začátku a na konci musí být prázdný řádek. Když jsem to udělal, tak pořád nic. Poslal jsem mu svůj upravený soubor a on se mě ptal, jestli to mám Unicode, že to nemůže přečíst. Soubor vytvářím v Notepadu a uložím to jako Unicode, tak nevím kde by mohla být chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mno me to funguje, takze uz jste to asi dali dohromady
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Jakou verzy CeleDial máš?
    Případně pošli ten soubor s českými znaky.
    Mě to stále nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Super, s tou novou verzí Celedial 1.6 to funguje OK.

    Našel jsem jen tuhle chybu.
    Pokud kontakt začíná například na Š jako Šikmý, tak to CeleDial nenajde i když mám upravenou mapping table..... asi takhle...


    a áÁ
    c čČ
    d ďĎ
    e éěÉĚ
    i íÍ
    n ňŇ
    o óÓ
    r řŘ
    s šŠ
    t ťŤ
    u úůüÚŮÜ
    y ýÝ
    z žŽ
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    :yes:
    Tak ta chybička se dá odstranit.
    Stačí v nastavení CeleDial, záložka Table, změnit na TongYong PinYin a už to funguje, takže mi Celedial najde bez problémů i kontakt Šikmý.

    Jsem HAPPY
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ja tez, uz jsem to smazal, Inesoft Address Book je mnohem pohodlnejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    no jo ale nevyhledava primo z todayscreen musis jit nejdriv do adresare...jinak kdyz uz pises o address booku podporuje kontakty na SIM nemuzu to najit jinak je to jedina chybicka skousel jsem sunnysoft contacts ale to je jen nadstavba systemovych kontaktu ale podporuje SIM kontakty...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. OS v4.21-v češtině
    Od Alex0006 v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 19:19
  2. Návod v češtině?
    Od bufan1 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 21:20