Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: M700 a prenos kontaktov

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    ahoj,
    vie mi niekto poradit ako preniest kontakty z SE K800i do M700 ? skusal som cez BT, pokial posielam kontakty jeden po druhom, tak to ide, ale pokial dam odoslat cely phonebook tak mi to nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    FMC FMC je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    co takhle naimportovat do outluku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    oki, k SE mam soft SE PC Suite, synchronizacia s outlookom zlyhala, tak som som si urobil v mobile zalohu kontaktov, teda subor .vcf, ktory som natiahol do outlooku, zial neuspesne, sice ho outlook do kontaktov prijal, ale nie je tam vobec nic tak som si kupil mobil edit, vyexportoval som kontakty do .xls a potom som ich dal naimportovat v outlooku, ale nastala chyba v preklade, dostal som odpoved, ze moj subor .xls excel neobsahuje ziadne pomenovane oblasti rozsahu udajov na export ze sa pouziva M excel ... otvoril som moje kontakty v subore .xls v exceli, ale neprisiel som na to co s tym dalej ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A co treba to v tom MobilEditu kdyz to z telefonu natahnes, tak pretahnout jen do Outlooku. Ne pres export, ale oznacit vsechny, CTRL+C a pak (stále v mobileditu) ve Složce outlook CTRL+V
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    47

    Měl jem obdobný problém s SE k750 i.Vše vyřešil program My phone exploer, který je free. Přes bluetoth jsem provedl synchronizaci s programem i s outlokem. Při synchronizace E-tenu přes aktive sync přijal eten kontakty bez problémů, včetně emailů atd. Program my phone exploer je na:http://www.fjsoft.at/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    ahojte

    no ja mam podobny problem
    kontakty som odosla cez IR do PC z mojho SE W300i, bez problem som dostal aj do outlook-u
    ale ked pripojim moj eten a dam synchronizovat kontakty tak ziadne neprenesie do telefonu ( vsade mam nastavene prepisat udaje v PDA )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    A používáte velkej Outlook, který je u MS Office?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    MS Outlook 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    tak tu je moje riesenie:

    1. zmazanie kontaktov v Outlook-u ( ctrl +a , del )
    2. synchronizacia SE W300i s Outlook-om ( cez SE soft co bol k telefonu)
    3. zmazanie E-TEN-u v ActivSync
    4. synchronizacia E-TEN <-> Outlook
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kopirovanie kontaktov na sim
    Od Addithem v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 18:29
  2. export - import tel.kontaktov
    Od Buty_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 12:03
  3. Obnovenie kontaktov
    Od Antonsiu v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 01:07
  4. Export kontaktov
    Od maro.sk_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 13:45