Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vypnutí zapnutí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj mam looxe asi tyden a o podrobnem ceskem navodu si muzu nechat zdat mam jen nejaky strucny v pdf a tam se pise ze pri delsim nez sekundovem stisknuti tlacitka pro rezim spanku se vypne podsviceni displeje me se vsak pri tom pristroj vypne uplne a po opetovnem zmacknuti znovu nabiha windous pri kracim stisknuti se pouze uspi jinak v navodu neni o tomto nic: . Jak vypinate? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, jaký model vysavače máš, ale třeba pomůže nějaký návod z tohoto archivu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    23

    Vidím že je to tvé první pda..u většiny pda je to tak že vypnout natvrdo nejde!!Leda bys vytáhl baterku a to ti nedoporučuju.Po krátkém stisku je režim spánku a při delším stisku jen vypneš a nebo zapneš podsvícení.Toť vše :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    23

    Teď koukám že mi to taky zbuchne když to tlačítko podržím,ještě sem to na looxu ještě nepoužil Na MDA to běhalo..tak vtom případě je to asi normál.Na nastavení podsvícení používám spb pocket plus....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    u looxu je to co popisujes normalni( alespon c550) v podstate je to soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    No tak aspon porad nemusim lovit stylus a hledat diru na reset.... uz sem si tak ohnul jeden kontakt na konektoru....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tahle zmena nastala u WM5. Tedy WM5 pracuji jinak s pameti, takze lze vypnout uplne a vytahnout baterku bez ztraty dat(dlouhy stisk), nebo jen hybernovat (kratky stisk). U starsich OS to nejde. Tam se pri dlouhem stisku vypina a zapina podsvetleni (vetsinou).
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. (?) Vypnutí TF3d-zapnutí igo
    Od SG_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 20:28
  2. Vypnutí a zapnutí display
    Od Geoffrey_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 20:43
  3. Co na zapnutí/vypnutí telefonu v stanovený čas ?
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 09:36
  4. Zapnuti vypnuti Wi-Fi a Bluetooth
    Od sobul_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 22:22