Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: nedaří se mi připojit při synchronizaci

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    zdravím!
    dnes se mi stala zajímavá věc a nevím co s ní. vždy když jsem zasunil MDA do kolébky se na PC objevila zelená animovaná ikonka a MDA zapípalo, poté i PC a provedla se synchronizace. Teď vrazím MDA do kolíbky nebo se pokusím o spojení přes IRDA a MDA zapípá jako vždy, pak PC ale potom HNED MDA zapípá jako že je ukončené spojení, totéž dělá jak u spojení přes USB tak i IR. jako by to MDA vždy utlo. zkusil jsem i novější verzi activeSync 3,7 ale problém je stejný, zkoušel jsem jak SW reset MDA tak i PC. HELP
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    u nas ve firmne se zacalo dit neco podobneho a pomohlo aktualizovat XML parser ze stranek microsoft.com
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=C0F86022-2D4C-4162-8FB8-66BFC12F32B0&displaylang=en
    treba ti to taky pomuze.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    zkusil jsem SW reset a nic, tak jsem přeinstaloval winXP (jen jsem vrazil CD a zadal inovace sys.. takže většina věcí zůstala, jen se přepsalo nějaké nastavení atd...) a... nic. tak jěště HW reset MDA a výsledek? jsem strašně nasraný, páč teď mám MDA v angličtině (to mi nevadí) ale nemám v něm žádné kontakty ani kalendář......... Ku.... fix..... zkouším verzi ActiveSync3.7 a nic. pořád to samé. přípojím do kolíbky, zapípá PC i MDA že je spojeno, pak pípne MDA že je ukončeno spojení a je po ptákách. PC se snaží o připojení ale má smůlu. jen jednou napsalo MDA hlášku:" nelze začít komunikovat s PC. Služba Winsock nemůže být spuštěna kvůli kritické chybě (chyba %d).prosím připojte se znovu. Jestliže problém přetrvává projděte si v nápovědě Microsoft ActiveSync sekci Poradce při odstraňování problémů." ale kde todle hledat? nikde nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...neflashoval jste neco? Skutecne zvlastni, ze to najednou prestalo fungovat, a nerozchodilo se to ani po HW resetu. HW problem asi muzeme vyloucit, kdyz to same dela pri pripojeni pres USB ci IrDA.

    Kouknete do Tempu na soubory zacinajici wces. Pokud mozno je smazte, pak zkuste sesynchronizovat.

    Jo, a taky byste mohl zkusit vytvorit novy partnership (ten puvodni smazat). Pripadne deaktivovat vsechny moznosti, co vlastne synchronizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    tak jsem zkusil tu slavnou napovedu u ms. podle nich to nejde. porad radi jen reset, nove instalace active sync, zas reset jak pc tak mda. ale nak to dela porad. jsem fakt zoufaly. aspon jak dostat cesrinu do mda. neflashoval jsem nic, jen zalohu kontaktu pred resetem, diky bohu aspon neco. vazne uvazuju o format c:. pred temato problemama jsem instaloval do pc ie6 service pack1 protoze zene nefungoval outlook express ale outlook klasicky fungoval ale ten se ji nelibi. zkusil jsem to odinst. a znova vrazit ie6 pak restart a inst. active sync a zas nic. pak obnova systemu k datu kdy to fungovalo a taky nic. pak preinst. winxp, inst. active sync a furt prd. jeste radili jako posl. moznost zkusit to na jinem pc ale kde ho vzit... heeeeeeeelp!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a co ty ostatni tipy, co jsem psal? Zkousel jste to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    jo zkoušel jsem snad vše. v nouzovém režimu smazal co šlo a nic.
    ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Už to funguje a problém byl jinde.
    myslel jsem si, že když nějaký program na PC odinstaluju a napíše mi, že je pryř tak prostě je ale.... není!
    ZONE ALARM ta svině hnusná firewallová ta mrcha ikdyž byla dlouho před odinstalováním deaktivovaná (msconfig) a mimochodem když byl funkční tak jel i mobil, tak ta potvora zakázala veškerou komunikaci krom IE a outlooku (velkého) takže až jsem odinstaloval na pc úplně vše, začal jsem mazat i fyzicky adresáře (příprava na novou instalaci winXP) a narazil jsem na ZoneAl.. tak jsem jej smazal a zkusil nahodit PC (ještěže jsem nechal outlook se zprávamí a všechny doc :yes: ) a.... nainstaloval activesync 35 a vše běží, tedy přes infra, do kolíbky jsem nechtěl zas vyslíkat MDA z obalu.
    Děkuji Všem za pomoc a pro ostatní z toho plyne ponaučení, HWreset je to poslední, až po reinstalaci Vašeho pc!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No skvele, happy end A ja mam dalsi tip pro ty, kterym nebude fungovat ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. X650 - nedaří se připojit k PC
    Od tommy_ce4you v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 17:29
  2. MDA VARIO - nedaří se flashovat
    Od P3PeCZ_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-07-2008, 19:20
  3. nedaří se mi spustit GPS na HP iPAQ hw6915
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 23:32
  4. Nedaří se mi uložit wpt v ozi...
    Od neo11 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2006, 21:36
  5. Nedaří se HardReset
    Od cabadaj v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 17:30