Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Přeinstalace TT6 na jinou kartu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Aha , tak už jsem v obraze..

    T.j. Soft TT číslo 1 s sváže podklady č.1 a pak už nejde že Soft TT číslo třeba 55 se sváže s podklady č.1 :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ne, mapové podklady se svážou s IMEI vašeho zařízení a pak už si je neprohlédnete s žádným jiným hardwarem. Jedině že byste si zakoupil další licenci a dané mapové podklady na tom dalším zařízení aktivoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Ano tak jsem to myslel
    Díky za super odpověď!

    Co se týká kopírování map.podkladů z malé karty na větší - jde to jen přesunem do Pc a pak na big kartu ? (třeba)
    Není na to nějaký speciální soft?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ne, ne, stačí to jen nakopírovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Jen napodalo když budu mít ještě data podkladů které nejsou spárované s IMEI a zkopíruju je a po té vložím do dvou PDA tak to mělo jít ?

    Chtěl jsem se ještě zepat zda port v Atremisu je Host (bez problémů připojím do PDA digifoťák atd) ?

    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ad kopírování, bude to fungovat, žádný strach, na kartu to nehledí. Který port myslíte? Mini USB? To není host, bohužel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Ad kopírování, bude to fungovat, žádný strach, na kartu to nehledí.
    Teď jsem to nějak nepobral :no:
    Můžete trošku polopatě..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha, asi si nerozumime.. Muzete mit klidne nakopirovano deset map na deseti kartach, ovsem rozchodite to pouze na tolika zarizenich, kolik mate zakoupeno licenci. Mapy jsou dodavany na kartach spolu s kartickou, na ktere je jeden licencni kod pro jednu aktivaci. Jakmile tuto aktivaci provedete, je licence vycerpana a uz je kdekoliv jinde nepouzitelna. Ad kopirovani, mapu muzete ruzne kopirovat na ruzne karty, pred aktivaci ale i po ni, stale to v danem zarizeni kde jste provedl aktivaci nebo se k ni chystate bude fugovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Aha, asi si nerozumime.. Muzete mit klidne nakopirovano deset map na deseti kartach, ovsem rozchodite to pouze na tolika zarizenich, kolik mate zakoupeno licenci. Mapy jsou dodavany na kartach spolu s kartickou na ktere je jeden licencni kod pro jednu aktivaci. Jakmile tuto aktivaci provedete, je licence vycerpana a uz je kdekoliv jinde nepouzitelna.
    To ano ale jak PDA pozná že tato mapa je už spárovaná?
    Budu mít dvě surové mapy a na každě pda je naistaluju a napíšu KEY a oni nejsou připojené na síť takže nevědí.Jde mi jen o navigaci bez připojení na net,pouze podklady a satalet.

    Prosím nevíte jak je to s tím Host portem ?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ta informace o tom, ze byla napriklad mapa TomTom NAVIGATOR 6 Eastern Europe aktivovana je zapsana primo v PDA na ktere se mapa aktivovala. Aktivace mapy se provadi pres internet, presneji pres www.ttcode.com. Tam zadate cislo licence, system zjisti zda se jedna o existujici alfanumerickou kombinaci, pak zadate Device ID zarizeni, nacez vam system vygeneruje aktivacni klic kterym mapu na danem zarizeni aktivujete. A dany licenci klic je tim vycerpany na aktivaci jedne mapy na jednom zarizeni. Pricemz webove rozhrani TomTomu si to bude navzdy pamatovat a s danym licencnim klicem uz vam nedovoli cokoliv jineho aktivovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Ta informace o tom, ze byla napriklad mapa TomTom NAVIGATOR 6 Eastern Europe aktivovana je zapsana primo v PDA na ktere se mapa aktivovala.
    Moc tomu nerozumím,ale to snad někdy časem.Já mám tedy všechno legální ale jen by mě to zajímalo zda to jde při koupi nového zařízení..
    :?

    Jak to vidíte s tím host portem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Lazariny
    Jak to vidíte s tím host portem?
    Nijak , HTC Artemis nema USB Host, nektera jina PDA ho maji, ovsem to neni pripad toho vaseho.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 23:15
  2. Přeinstalace TT.6
    Od Georg2_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-12-2007, 10:33
  3. TomTom ONE nemoznost prenest na jinou kartu :(
    Od thcom_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 12:09
  4. zkopirovani dat i s atributy na jinou kartu
    Od bramborka v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 09:27