Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Smart2go od Nokie

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak začnem MapLoaderem (mimochodem Česká republika má mapu 35,6
    MB velkou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak první chyba soudruhů z Nokie, MapLoader vyžaduje pro stahování map mít na PC připojené zařízení s USB mass storage nebo paměťovou kartu ale bohužel nerozeznal ani paměťovou kartu v interní čtečce v notebooku ani externí čtečku s kartou na PC :? :yes: pokud se někomu povede stáhnout např. mapa ČR, tak ji prosím někam nasdílejte
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já se v tom moc nevyznám, ale nemůže být chyba v tom, že ta mapa se stáhne do zařízení, které má v sobě nainstalovaný program pro prohlížení těch map který ještě není k dispozici? Proto to pořád píše ať vložíme zařízení do USB nebo kartu do čtečky. Navíc ta poslední věta je tuším že software musí být před instalací map alespoň jednou zapnutý. Takže musíme počkat až ho vydají protože samotný program ještě není
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    je to možné,zatím musíme čekat a uvidíme pro které WM zařízení konkrétně bude Smart2go dostupnej :yes:

    čekovat situaci mohete zde :
    http://www.smart2go.com/en/index_html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak a je tu Smart2go pro WM5 - na stránce Nokie bylo napsáno pro zařízení Qtek 8300, tak nevím jak to pojede,ale jdem testovat ne ?


    *** soubory rozbalit a sloučit v Total Commanderu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak program funguje ale nenapadá mě,jak získat mapu ČR, ten Nokia MapLoader prostě nedetekuje zařízení,na které by šla uložit :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Tak se mi stahovaní podařilo rozjet, Ale

    Nainstaloval jsem aplikaci na kartu a spustil, dokončila se instalace, Vše jsem dal na kartu. Potom jsem přepnul MDA do režimu Storage, připojil k PC a spustíl program na stažení map. Pak už aplikace našla zařízení a zažala stahovat mapu CZ.

    Ale
    Maji ale si nejaký problém se serverem protože data sice tečou ovšem odhadovaný čas je 3500 hodin to čekat nehodlám
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    vypada to ze se zadrel ten jejich server, nejde poradne stahnout ani ten MapLoader ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj, uz mate nekdo nejaky mapy ? Vcera se mi to nakonektilo z telefonu a stahlo to asi 1 MB, dal uz jsem nemel trpelivost. V praci to bohuzel zkusit nemuzu, protoze ten jejich maploader nepodporuje nas proxy ==> nemuze se nakonektit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj. Mohl by sem někdo prosím tu mapu ČR nahrát snad to není nelegální když to je zadarmo. Mě to totiž nejde nijak stáhnout, nemám čtečku ani mass storage zařízení tak nevím jak to stáhnout přes ten maploader. Zkoušel jsem WM5torage a s tím to nejde. Nebo jestli má někdo jiný postup tak sem s ním. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    :? taky bych potřeboval mapu pls :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tak se mi zda,ze ji nikdo nema
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To to vážně nikoho nezajímá? Vždyť je to navigační software zadarmo a nevypadá nepoužitelně. Nešlo by to alespoň přesunout do sekce GPS a navigace? jinak nevím proč to lidi ignorujou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi maji jine....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    ( :
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Převod dat z nokie
    Od hradil.24 v sekci HD2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 18:26
  2. smart2go
    Od japo_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 23:27