Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 51

Téma: 4GB SD karta do FS N560;

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    26

    Piště které máte a šlapou vám, tu svou musím vrátit
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jsem pro aby se sem psaly i fungující 4 GB karty pro C550, protože tyhle přístroje jsou takřka totožné a také plánuji koupi větší karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    4GB Transcend 150x
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    103

    2x 4GB A-Data 150x (růžová, zelená) - bez formátování OK jak v N560, tak digi. foťáku. Střídám běžně, vždy smažu obsah.

    bo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    37

    nema niekto 4GB SD Apacer 150x(modra)....rozmyslam o jej kupe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já ji mám a funguje OK. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od pslovinsky
    nema niekto 4GB SD Apacer 150x(modra)....rozmyslam o jej kupe?
    Za kolik si jí sehnal? mě přijde celkem drahá
    Nejlépe mi pro N560 vychází http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=52785
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    37

    ja ju mozem mat za 1770,-bez DPH (19%) Sk....je to z VO Agem v Bratislave.
    tu 4GB Transcend 150x kartu mas za super cenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kupoval jsem ji minulý týden za 1895,- s DPH v kamenném obchodě u nás ve městě - ale mám tam známou, tak jsem to měl o něco levnější ;-) Jinak by byla za 2115,-...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tady je docela zajímavá cena 4GB A-DATA.
    A tady 4GB TRANSCEND.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Uz jsem tu to rikal, ale pro pripomenuti: Looxy nemaji SD karty moc rady. Kdyz pred vypnutim Looxe neukoncite bezici aplikace, ktere zapisuji na kartu (treba Tomtom), obcas prijdete o nejake soubory z karty, v horsim pripade dokonce o vsechny. Nekdy taky pri uspani se SD kartou nejde zapnout bez resetu.

    MMC karty tim - zda se - netrpi (aspon doufam; zkousim to intenzivne teprve par mesicu).
    Takze vzhledem k tomu, ze 4GB SD stoji stejne jako 4GB MMC 200x, doporucuju rozhodne MMC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od yndor
    Uz jsem tu to rikal, ale pro pripomenuti: Looxy nemaji SD karty moc rady. Kdyz pred vypnutim Looxe neukoncite bezici aplikace, ktere zapisuji na kartu (treba Tomtom), obcas prijdete o nejake soubory z karty, v horsim pripade dokonce o vsechny. Nekdy taky pri uspani se SD kartou nejde zapnout bez resetu.

    MMC karty tim - zda se - netrpi (aspon doufam; zkousim to intenzivne teprve par mesicu).
    Takze vzhledem k tomu, ze 4GB SD stoji stejne jako 4GB MMC 200x, doporucuju rozhodne MMC.
    to je dobré vědět

    jaké používáš MMC? Ceny? nebo odkaz?
    našel jsem tuto: http://www.barbone.cz/?stiid=60244&strsort=4VIVMM&str=0&tit=DF%20MULTIME DIA%20KARTA%20PLUS-%20High%20Speed%204GB%20TRANSCEND
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    SD 4GB takeMS HyperSpeed 133x
    cena vč. DPH 1.299,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si dnes koupil tu Transcend (viz. link v mém předchozím příspěvku) za 1245,- a funguje bezvadně. Ta A-Data, kterou jsem tam také zmiňoval, mi v C550 nefungovala - nejspíš proto, že je to SDHC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Zdravim, mam 2GB SD kartu A-data a kapacita přestává stačit.
    Takže se ohlížím po 4GB. Vyhovovala by mi tato tato A-Data SDHC 2.0
    http://www.alza.cz/pametova-karta-a-...4gb-d68978.htm
    Akorát, že tam píšou, že není vhodná pro všechny přístroje. Máte s ní někdo zkušenosti? Nebo obecně s SDHC 2.0 kartama, to je to vážně takový rozdíl?
    Někdo tu psal že ta růžová a zelená mu funguje, ale tahle je modrá.

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 - Schovavajuca karta
    Od klonk_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 12:11
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 20:45
  3. SD karta v N560
    Od latom v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 20:05
  4. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 08:39