Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC TyTN - chyba při focení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravím, nesetkal jste se již někdo s následujícím problémem a hlavně, zda už neznáte řešení? Prohledání internetu zatím nepřineslo výsledek :? Předem díky za pomoc.

    Z ničeho nic se mi na HTC TyTN začala zobrazovat při pokusu něco vyfotit chyba: "Nepodařilo se spustit kameru. Kamera se používá." Než toto nastane, tak tomu většinou předchází to, že fotím, vidím, co fotím, ale po vyfocení je obrázek celistvě černý, resp. šedivý .. tj. nic na něm není. Při opětovném pokusu to opět udělá černou, resp. šedivou fotku a nebo se kamera rovnou ukončí, skočí to do TODAY a při opětovném spuštění to hodí hlášku viz. výše.

    SW Restart, HW restart, vyndání baterky zatím nepomohlo. Někdy při první .. občas šedivé ... to pak skočí do TODAY (povedlo se i u druhé fotky). Ještě sem si všimnul, že to hlavně dělá při focení s rozlišením 2M ... nastavím-li menší, tak to "vydrží" víc ... ale už i to spadlo.

    Jinak jde o HTC TyTN koupený od SunnySoftu, tj. s jejich češtinou. Se zařízením sem zatím po software strance vůbec nic nedělal (vyjma synchonizace s Outlookem přes ActiveSync). Tj. i ROM je původní:
    - ROM verze: 1.18.255.3
    - ROM datum: 07/22/06
    - Radio verze: 1.03.03.10
    - Protokol verze: 32.34.7010.01H
    - ExtROM verze: 1.18.255.9610
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podle toho jak popisujes problem bude asi jedinym resenim vydani nove ROM, kde bude chyba opravena.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    přesnějil nainstalování nové rom od HTC, která je venku už nějakou dobu. Spíš bych ale řekl, že by mohl pomoci i pouhý hardreset, nejedná-li se o HW chybu, protože podobný problém tady zatím nebyl, takže původ bude buď v HW nebo nějakém kolizním softu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    JecminekMaselnik: psal ze HR ani SR nepomaha :sarcastic:

    Me se tohle stalo asi 2x na originalni rom nicmene HR vzdy pomohl.
    Hrknul jsem tam posledni rom a uz nikdy vic se mi to nestalo. Pokud mas ale starch, tak jim to hod na hlavu at se staraj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    sips jde o to zda opravdu delal HR a ne jen vyndal baterku.... tohle mi uz par lidi tvrdilo, ze to je HR :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    48

    Mám jednoho z prvních tytnů, ROM původní co máš ty a tohle se mi nikdy nestalo. Ani jsem o tom nečetl. TAkže to spíš vidím na nějaký konkrétní problém s tvým kusem v tvé konfiguraci. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Díky za tipy. HR sem zatím nedělal, ale vyzkouším a taktéž asi jinou ROM ... přece jen je to ještě v záruce a tak sem se v tom nechtěl moc šťourat. V softwarová konfiguraci by to nemělo být, protože sem do něj nic neinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od stoupa88
    sips jde o to zda opravdu delal HR a ne jen vyndal baterku.... tohle mi uz par lidi tvrdilo, ze to je HR :-)
    Neudelal, psal o hw restartu, tj. stisk resetovaciho tlacitka

    Novou ROM si asi moc nepomuze, i v te posledni 1.35.255.2 je Camera v4.0 build 23896

    Neni to spis zaplnena pamet nebo kolize s necim jinym? Muze to byt i chyba karty (UltraII jsem nezkousel, jen obycejny Sandisk), pokud neuklada do zarizeni... Zkus zmenit uloziste na extrom nebo MyDevice
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chyba v sms (TyTN)
    Od matejcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-06-2007, 10:31
  2. Chyba HTC TyTn
    Od lacoh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 14:31
  3. focení
    Od ouio v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-04-2004, 07:20