Treo 750v
Rád bych s někým sdílel zkušenosti rady tipy a triky.. Zatím jsem tu nenašel nic na tohle téma takže budu rád za každý příspěvek..
První takový dotaz chci si koupit miniSD kartu 2GB a nasel jsem APACER 88x pojede mi v treu 750v? mate s tou kartou nekdo zkusenosti? popripade co by jste doporucili vy? :)
Asi ti to tu nikdo neřekne, Treo tu prakticky nikdo nemá (aspoň já nikoho neznám :) )
Nejlepší je vždy kartu vyzkoušet, ale myslím, že by to mělo být v pořádku. Oveřené karty, které jsou většinou kompatibilní s PDA jsou SanDisk a Corsair. Většina ostatních taky jede. Jen s A-Data bývaly problémy (což už dnes taky nemusí platit)
Nejlepší je vždy kartu vyzkoušet, ale myslím, že by to mělo být v pořádku. Oveřené karty, které jsou většinou kompatibilní s PDA jsou SanDisk a Corsair. Většina ostatních taky jede. Jen s A-Data bývaly problémy (což už dnes taky nemusí platit)
No to je pravda ale kdyz uz ma treo windowsy tak jsem nevedel kam jinam to zaradit :) no jde mi spis o rychlost jestli se vyplati priplatit jestli to clovek pozna nebo ne..
V Tréu to podle mého nepoznáš, spíš by se to projevilo při použití ve čtečce u PC. Bezproblémové jsou taky karty Kingston
V PDA na rychlosti karty nesejde, stejně to neumí využít. Rychlé karty jsou dobré ve čtečkách, foťácích atd.
miniSD karet je urcite vetsi vyber... Ja mam Pretec miniSD 2GB a jela zatim ve vsem, kam jsem ji dal.
http://www.planety.cz/product.jsp?artno=204349E tak jsem si objednal tuhle kartu nemate s ni nekdo zkušenosti??
prakticky v nicom
pravdaze nejake nove vecicky tam budu ale nebude to ziadna revolucia :(
ktovie mozno budu pda-cka podporovat SDHC (mam doma jednu zbytocnu)
pravdaze nejake nove vecicky tam budu ale nebude to ziadna revolucia :(
ktovie mozno budu pda-cka podporovat SDHC (mam doma jednu zbytocnu)
[QUOTE="Treo 750v"]První takový dotaz chci si koupit miniSD kartu 2GB[/QUOTE]
Sandisk, běhá zcela v pohodě.
Sandisk, běhá zcela v pohodě.
Stává se vám někomu, že se SD karta "zinaktivní", tedy že jakoby nexistovala?, po soft resetu je již vše OK ....
Netuším, jestli mi to dělá nějaký softík
Netuším, jestli mi to dělá nějaký softík
[QUOTE="Treo 750v"]diky za tip chci se zeptat v cem se lisi od WM5 at vim zda ma cenu na nej prechazet ci nikoli..[/QUOTE]Jediné v čem je rozdíl je vzhled. Něco jako XP a Visty. WM5 a WM6 jsou založené na totožném jádru systému a jiné jsou ikonky a podobně, ale nic vyloženě novativního to nepřináší. Wizarda to ale zrychlilo!
[QUOTE="XTR"]Stává se vám někomu, že se SD karta "zinaktivní", tedy že jakoby nexistovala?, po soft resetu je již vše OK ....
Netuším, jestli mi to dělá nějaký softík[/QUOTE]
to se mi taky stává.. ale nevim cim to je nejak to neresim..
Netuším, jestli mi to dělá nějaký softík[/QUOTE]
to se mi taky stává.. ale nevim cim to je nejak to neresim..
dalsi dotaz :) kdyz prevadite filmy do trea tak v jakem bitrate? nevim kolik ten display umi zobrazit..
jinak jsem si objednal na ebay v nemecku miniSD WIFI kartu do mojeho milacka mela by prijit pristi tyden tak dam pak vedet jak to slape :)
Ahoj všem, dostal jsem TREO 750v darem, je v něm pár programu od SPB a česká lokalizace od interwrite nebo jak se to menuje... ale nemám k tomu žádný kódy licencí ani nic podobného tak by mě zajímalo... jak si to mám ošetřit aby i po HR (předpokládám že to není součástí systému) v něm znovu byli a nemusel bych to přeinstalovat??? Děkuji za odpovědi a oomlouvám se, ale jsem začátečník, doteď jsem měl PALM OS a tam se vše dělalo samo domo do compu při HOT SYNCU... Díky moc za odpovědi
Stáhni si zdarma Sprite Backup ze stránek Palm. Zazálohuj si všechno včetně aplikací (vatvoř si samorozbalovací backup na kartu) a je to ... po HR jenom zálohu vytáhneš.
Link je TADY