Vypnuti automatickeho pripojeni k inetu pres GPRS
Zdravim,
resim nasledujici problem. Jsem pripojeny pres wifi (relativne slaby signal). V pripade, ze se mi wifi odpoji, tak se mi sproste bez dotazu zda-li to vubec chci pripoji MDA pres GPRS :( Da se nejak Windows Mobile 5.0 donutit at se me pred pripojenim pres GPRS dotaza, zda-li to vubec chci?
Diky za odpoved.
resim nasledujici problem. Jsem pripojeny pres wifi (relativne slaby signal). V pripade, ze se mi wifi odpoji, tak se mi sproste bez dotazu zda-li to vubec chci pripoji MDA pres GPRS :( Da se nejak Windows Mobile 5.0 donutit at se me pred pripojenim pres GPRS dotaza, zda-li to vubec chci?
Diky za odpoved.
to by mne zajimalo take. dost mne to automaticke pripojovani stve (navic prodrazuje) a nejde mi do hlavy, ze by system umoznoval jen automaticke pripojovani!? projizdim google s dotazem na "how disable gprs" a zatim zadna rada. takze mne neprekvapuje, ze ani tady nelze najit na tento problem prislusny lek.
Me napada jednine odebrat nastaveni toho gprs pripojeni, ale pro ty co jsou jednou na wifi, potom zas hned na gprs to asi neni idealni..
a co neco takoveho? [CODE]http://www.modaco.com/content/Pocket-PC-Software/246171/New-FREE-Utility/[/CODE]
Já to řeším tak, že pokud sem v zahraničí a nechci platit...tak si vypnu telefoní část.V ČR mám nějaký datanonstop...takže neřeším:)
V pristi verzi wifi profilu pridam do profilu moznost "Nepovolit GPrS pripojeni" a v menu bude ta sama polozka.
[QUOTE="Carabei"]mno a to v zahranici nepotrebujes nikdy volat? vyse zminena utilitka je podle me sikovnejsi;) [/QUOTE]
Utilitku jsem nezkoumal, ale ještě se mě nestalo abych musel volat a zároveň být na wifi...ono to snad ani zároveň nejde:D
Utilitku jsem nezkoumal, ale ještě se mě nestalo abych musel volat a zároveň být na wifi...ono to snad ani zároveň nejde:D
[QUOTE="Carabei"]mno a to v zahranici nepotrebujes nikdy volat? vyse zminena utilitka je podle me sikovnejsi;) [/QUOTE]
sice bych od WM6 čekal elegantnější řešení, ale alespoň že existuje tahle utilitka z Modaco. DIKY
sice bych od WM6 čekal elegantnější řešení, ale alespoň že existuje tahle utilitka z Modaco. DIKY
sikula05:mno a co kdyz budes surfovat a nekdo ti zavola? sorry, tobe se vlastne pri surfovani nikdo nedovola:D pokud se nepletu tak pouze nejde zaroven volat a byt pripojenej pres GPRS.
zigzag: mno kdyz to prezenu, tak WM6 je akorat facelift pro WM5, plus nejake vychytavky samozrejme, vzdyt to pouziva prakticky stejne jadro;)
zigzag: mno kdyz to prezenu, tak WM6 je akorat facelift pro WM5, plus nejake vychytavky samozrejme, vzdyt to pouziva prakticky stejne jadro;)