Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: A710 - problem nastaveni doby podsviceni

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    Hledal sem to vsude ale nenasel, deje se mi takova nemila vec, nastavim si dobu podsviceni displaye treba na minutu a chvilku to funguje, pak najednou z niceho nic se zacne zhasinat cca po 5 sekundach a nastaveni je fuc, misto casu tam je jen prazdny okynko a muzu nastavovat znova. Hard reset sem provadel a tak den to fungovalo, nevite cim to muze bejt, nebo jakej program tomu muze vadit Mam R64.3, polovicni lokalizace Sunnysoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    pouzivas nejaky soft na profily nebo spb time se screensaveremem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    nic takovyho tam nemam, programy:

    MS Remote Display Control
    Macromedia Flash
    Sunnysoft Interwrite
    MiTac eConvector
    TCPMP
    TomTom5
    smart Flash
    Pocket RAR
    XnView
    Opera
    Spb Backup
    Spb Full screen keyboard
    ICQ for PPC
    SMS Delivery fix
    SMS Brana
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    Nikdo jste se s tim nesetkal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Vita_Megane
    Hledal sem to vsude ale nenasel, deje se mi takova nemila vec, nastavim si dobu podsviceni displaye treba na minutu a chvilku to funguje, pak najednou z niceho nic se zacne zhasinat cca po 5 sekundach a nastaveni je fuc, misto casu tam je jen prazdny okynko a muzu nastavovat znova. Hard reset sem provadel a tak den to fungovalo, nevite cim to muze bejt, nebo jakej program tomu muze vadit Mam R64.3, polovicni lokalizace Sunnysoft
    delalo mi to se vsema romkama krom posledniho officialu..tam to zahadne prestalo zlobit a nastaveni funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    ( nechce se mi moc prehravat na novou romku, jak je to pak se zarukou? jen je zajimavy ze s tim nema problemy vic lidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Ja sem mel tenhle stroj v ruce vsehovsudy dvakrat a to co lze resit na jinych PDA tak na MIO proste nejde... Daval sem tam segre ROM 65 ci jak je to znaceny ale stejne se to seka, zlobi budik protoze si MIO ridi suspend rezim jak chce atd. Tohle co pises se mi stavalo z druhe strany - proste displej sel ale nebyl podsvicenej... Prijemnou zabavu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Změna doby vypnutí podsvícení
    Od rowan_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 08:41
  2. Vario a nechtěná změna doby podsvícení displ.
    Od MM_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 06:45
  3. prodloužení doby podsvícení klávesnice qtek 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 08:13