Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: HTC TYTN Widcomm stack

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Pro ty kteří maji HP Keyboard:yes: nebo jiné problémy s MS Driverem doporučuju instalaci. Nenašel sem zatím moc bugu.:sarcastic:

    :!: Via::$: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=285419&page=8

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Nikto to netestuje? Osobne by som chcel vediet co a ako. Teraz mam problem s GPS a novy BT stack by to mohol vyriesit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Kedze je zvedavost vacsia ako trpezlivost, tak som spinavu robotu urobil ja

    Instalacia Widcomm Bluetooth Stacku na MDA Vario 2 aka HTC Hermes spociva v jednoduchom stiahnuti necelych 4 MB velkeho balicku ZIP, jeho rozbaleni a instalacii za pomoci .cab archivu. Po instalacii je treba restart zariadenia. V mojom okoli sa nachadza pozehnane mnozstvo BT zariadeni (je to pochopitelne, ked s tym pracujem).

    1) Prepojenie s notebookom HP nc4010 s BT 1.1 a ovladacmi Widcomm bez problemov. Skusal som Active Sync - nastavene na prvy pokus. Prenos suborov tiez bez problemov
    2) Prepojenie s obycajnym handsfree SouthWing SH305. Chvilu haprovalo, sluzby sa podarilo nacitat az na 10 ty pokus. Ale podarilo sa a funguje uplne bez problemov.
    3) Spojenie so stereo Bluetooth handsfree Motorola HT820 - na prvy pokus, uplne bez problemov. Kvalita zvuku cez A2DP vystup dostacujuca, subjektivne lepsia ako na povodnych ovladacoch. Nepodarilo sa mi ju ale regulovat za pomoci ponuk. Nefunguje ale profil na ovladanie prehravaca - posuvanie skladieb vpred a vzad. To ale tusim nefungovalo ani na povodnych ovladacoch. Bezne sluchadla pouzivam so Samsugnom X830, tak nemam vela skusenosti v tejto oblasti.
    4) GPS Nokia LD-3W. Na povodnych ovladacoch spojenie uplne nefunkcne. S IGO neposlupracoval. Nove ovladace to vyriesili, parovanie na prvy pokus, IGO GPSku atomaticky detekuje a spolupracuje. Pre prvym spojenim je treba zvolit manualne "Connect" v ponuke BT ovladaca. Spojenie BT HF a BT GPS (aby vam navigacia sepkala do uska a nerevala na cele auto) som este neskusal, ale hned ako budem mat moznost, tak vyskusam.
    5) Spojenie s mobilnym telefonom Samsung SGH-X830 - na prvy pokus a bez problemov funguju vsetky dostupne sluzby (napr OBEX file transport).
    6) DialUp networking som vyskusal s Nokiou 6085, 7390 a N73 a na vsetkych funguje bez vacsich problemov. Chvilu mi ale trvalo nastavanie, lebo na hermovi DialUp bezne nepouzivam.

    Nevyhody, ktore pozorujem (tuto cast aktualizujem hned, ako na nieco pridem):
    1) Ikona Connection Manageru vam nevypne Bluetooth. Treba tapnut na titernu ikonku na homescreene, alebo ist do ponuky.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00194600_her_widcomm_jDZ.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 26.8 KB 
ID: 5925  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Funguje tento stack také na HTC Wizadovi (MDA Vario)?
    Nezpomaluje systém nebo nezabírá mnoho RAMky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    253

    Spomalenie systemu som nezaznamenal, RAM je v normale
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Potvrzuju, taky jsem to nahrál hned jak jsem to sem dal. Neměl sem moc času, ale minimálně HP keyboard mi na tom jede jako po másle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Pochybuji, ze by to slo na Wizarda. To uz by tam kluci z xda rvali do ROMek
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od jimmyjames
    Funguje tento stack také na HTC Wizadovi (MDA Vario)?
    Nezpomaluje systém nebo nezabírá mnoho RAMky?
    z xda:
    correction
    A2DP works 100% fine on the Wizard with these files..

    1) I can put the system on standby and the music continues to play.
    2) When I turn off bluetooth the sounds are redirected back to speakers.
    3)of course the sound quality is good..

    Now, I wonder if file transfers still work or not... got to try to confirm this and pop back to Wizard forum...

    Takze to asi jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Sice jsem zadne problemy nemel s BT, ale uz to tam mam a max. spokojenost. Vse na prvni naslapnuti, zadne problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Procetl jsem si na xda-dev vlakno o Widcomm na Vario, ale moc z toho nadseny nejsem... Pisou tam, ze s tim je dost problemu Neblikajici modrou LED pocinaje, nemoznosti zapnou BT po predchozim zapnuti-vypnuti konce...
    Kazdopadne sem dost zklamany BT stackem od MS...uz kazdy prumerny mobil ma vice profilu nez tohle! Ale za cenu problemu s Widcomm,ktere popisuji na xda-dev mi to nestoji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak jsem to zkousel nainstalovat a porad mi to hazelo i po soft resetu, ze nemam dostatek pameti pro ovladac BT..pritom ramky volne asi 25 MB a mista v tel. taky...nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, fora doporucuji opakovat softreset, nekdy i 3x a vice za sebou, nez se to usadi....A taky pro zacatek k prvnimu spusteni disablovat jakykoli VoiceDialing soft....a povolit ho eventualne az posleze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no softreset opakovan 10x a porad nic, tak uz nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    20

    Skusil som to nainstalovat kvoli tomu,ze pri pocuvani hudby cez stereo sluchadla sa hudba cez original seka, ale po nainstalovani a puziti tohoto bluetooth sa seka este viac. Da sa s tym nieco robit? Mam Vario II.

    A nedari sa mi to nejako odinstalovat, cez spravcu programov to odintalovava vyse 10 minut a nic, zamrzne a musim dat harverovy reset.
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Mně se to zase nedaří nainstalovat (vlastně ani rozbalit).
    Chtěl jsem to vyzkoušet ve snaze rozchodit hlasovou navigaci přes reproduktory, ale asi mám smůlu
    R.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pristup na Internet pomoci PAN (widcomm stack)
    Od kubisz v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 09:29
  2. Návod: Widcomm Bluetooth stack 1.5 pro MDA/XDA 2
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 13:52
  3. Widcomm bluetooth stack pro MDA Compact
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-10-2005, 15:10