Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nevim jak rozchodit MDA II

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    Ahoj, zkousel jsem flashovat, vsechno slo v poho. Ale pak jsem si chtel nahrat radio 1.17 , nahral jsem si jenom to a pravdepodobne jsem si smazal OS. Chtel bych vedet jak tam znovu nahrat OS, kdyz HimaUpgradeUt se mi nechce pripojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    A bohuzel nemuzu se ani pripojit pres bootloader, ktery sice jede ale nekomunikuje s PC. (Windows pise zarizeni nebylo rozpoznano)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co to flashnout pres kartu? Mam pocit ze to slo taky a nekde se to tu probiralo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od Attreid
    A bohuzel nemuzu se ani pripojit pres bootloader, ktery sice jede ale nekomunikuje s PC. (Windows pise zarizeni nebylo rozpoznano)
    To znám, v mém případě stačilo restartovat PC a cihla se následně v bootloarderu chytla a jelo to OK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    tak bych to jeste zkusil pres sd, ale nejak nemuzu najit navod, nebo co na tu kartu nahrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    Jeste dotaz, je v XDA II Bootloader nejake menu nebo neco, ptz mam ROM na SD a nebere to jak na tom "zcihlovanem" tak na uplne funkcnim XDA (mam jeste jedno pokusne, ale jen pujcene:-(
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nevím co s hodinami
    Od Tessien v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2010, 06:42
  2. wi-fi mda vario nevím jak a kam zadat ip a
    Od Chtorr v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2006, 12:30
  3. Nevim jak to nazvat
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 01-04-2005, 09:48
  4. nevim jak na to ( GX.dll)
    Od NeoPlex_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2004, 17:28