Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kopirovani seznamu z K750i

  1. #1

    bbn bbn je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Ahojte, jsem cerstvym clenem crew vlastniku Mio A710 a mam problem s presunutim kontaktu z SonyEricsson K750i do PDA. Pri odesilani celeho seznamu SE odesila soubor VCF se kterym vsak Mio neumi pracovat a neprijme jej. A kopirovani na SIM jeji a prehazovani z telefonu do PDA a z5 nekolikrat po sobe se mi opravdu nejevi jako reseni hodne 21. stoleti )
    Nejake rady?? Diky Bbn
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    co synchronizovat SE z Outlookem a pak synchronizovat Outlook s PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    bbn bbn je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Jako napad to nezni spatne.. ) Myslis, ze potrebuji update Bussines Contact Manager abych dostal data z SE do PC a pote do Mianebo to Outlook zvladne tak jak je?? Mam 2003-ky?? DIky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Stahni si fma Mobile Agent - synchronizuj s Outlookem a mas vyhrano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    bbn bbn je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Parada,diky moc ) Aget vsak nedokaze synchronizuje cca 95% kontaktu a ke zbytku napriradi tel.cislo. To bych zvladl prepsat rucne,ale orisek je v synchronizaci Outlooku s PDA. Das mi dalsi indicii?? Dik Bbn
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Já mám podobný problém, ale ještě trochu bych ho zkomplikoval. Ve svém NB mám jen LotusNotes. Outlook k dispozici nemám. Existuje soft, kterým bych synchronizoval A701 s LotusNotes ? V compu mám kontakty ze své staré Nokie a ty teď samozřejmě nemůžu syncnout s A701. (

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ACER n560 - internet přes K750i?
    Od Baltazarek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 09:36
  2. PROSBA internet O2 gprs na K750i + hx4700
    Od BeepBeeep v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 14:51
  3. Sony Ericsson K750i + Asus A636 = bluetooth připojení k netu přes GPRS
    Od freebird v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 16:56
  4. SE K750i + hx4700 + Oskar + GPRS ?
    Od k.karel_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 21:30
  5. Nefunkční GPRS připojení 3630 a k750i
    Od TTK_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-02-2006, 19:49