Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jak připojit TYTN na internet pouze jako

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Čest nanotechnologizaci a miniaturizaci.
    Nevíte někdo, jak jde připojit TyTNa k internetu pouze jako hosta připojeného k PC přez USB kabel? Zkrátka kdyby šlo v tyntynovi nastavit něco jako že se připojí k internetu přez "bránu" kterou bude v tomto případě stolní PC s nějakou IP adresou. ? Někde jsem zahlédl diskuzi , že by to mělo jít nastavit přímo v ActiveSync, ale zaboha to nemůžu opět najít. Ani tu diskuzi, ani nějaké takové nastavování v ActiveSyncu. :sarcastic:

    Děkuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    na toto nemusíš nastavovat nic, funguje automaticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    hmmm.... nefunguje. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Funguje to automaticky, pokud je tvoje PC pripojeno na Internet. Ale jak se tady omila stale dokola, zalezi jednak na verzi AS pro tvoje zarizeni a jednak na nastaveni Windowsiho firewallu (nebo jineho firewallu, ktery mas v PC).
    Pro zacatek zkus v AS nastavit pripojovat Automaticky (dalsi volby The Internet a Work) a vypnout vsechny firewally ve woknech, ktere jenom mas. Pokud se pak z PDA na web dostanes, res firewally. Taky je ve forech popsano co a jak je potreba povolit/zakazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Zkus start, settings, connections a pak USB to PC, zrus zaskrtavatko. A zkus to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    To matrad To pomohlo. To by mě nenapadlo, zrušit advance connect... bo co to tam je. Díky moc. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak se připojit na internet pomocí BT?
    Od Rom4n v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 15:21
  2. TyTN - Nabiha pouze bootloader 1.09
    Od Daniel Vitner v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 17:25
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 15:36
  4. Jak připojit PDA s Win CE 5 Bluetooth-em přes desktop pc s lan dsl modemem na internet
    Od menyl_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 09:40
  5. Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!
    Od milan.smart_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 11:54