WM6 - konečně dobrej Remote Desktop
Aha a v cem je to presne lepsi nez vzdalena plocha ve WM5?.. Me to slape bezvadne i na tech WM5.. Jedu na cestach pres UMTS ucetnictvi, objednavky, sklad..
Mimo jiné tam taky funguje IE "Use High Resolution" to znamená, že zobrazový pixel u obrázků neroztahuje na 2
...hm, takovej dotaz. Nešel by z Crosbow vytáhnout jen ten program "Remote Desktop" a použít ho ve WM5 :?:
Ehm.. tak to je hodně krásné. Další důvod proč chtít Omniho (rozlišení 800x480) :D A také důvod, proč po víkendu přecházím na WM 6.0 :)
me to zatim nejde pripojit,jsem pripojen do sve wifi site,ale pc nenajdu ani podle jmena ani podle ip.
U mne stačí zadat jmeno pc, uživatele a heslo - a jede to. Konečně si ty údaje také pamatuje.
V připadě GPRS nebo UMTS je třeba vytvořit připojení VPN
V připadě GPRS nebo UMTS je třeba vytvořit připojení VPN
Jede to OK, je třeba vytvořit VPN na PPC a na PC povolit na Firewalu přislušný port 3389 (případně port nasměrovat na konkrétní PC).
Jedu to tak již 4 roky.....
Chystám novej GB-SOFT GPRS Tweak pro automatické trvalé libovolné připojení (i VPN {VPN se totiž při nečinnosti občas odpojí})
Jedu to tak již 4 roky.....
Chystám novej GB-SOFT GPRS Tweak pro automatické trvalé libovolné připojení (i VPN {VPN se totiž při nečinnosti občas odpojí})
[QUOTE="Viktor Čistič"]...hm, takovej dotaz. Nešel by z Crosbow vytáhnout jen ten program "Remote Desktop" a použít ho ve WM5 :?: [/QUOTE]
mělo by to jít.. možná na to až bude volný čas kouknu - takže tak za rok
mělo by to jít.. možná na to až bude volný čas kouknu - takže tak za rok
[QUOTE="linuxsoft"]tak se mi porad nedari to spojit pres wifi.[/QUOTE]
Možná použij LINUXSOFT :) ....
Možná použij LINUXSOFT :) ....
chcem sa opytat,
funguje v tomto novom terminal service korektne aj parameter "/console"?
wm5 mi to nechce fungovat nejako korektne, raz to ide raz nie a neviem preco?
dik.
funguje v tomto novom terminal service korektne aj parameter "/console"?
wm5 mi to nechce fungovat nejako korektne, raz to ide raz nie a neviem preco?
dik.
Pokud mate problemy s pripojenim, tak [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] strucny navod, jak na Remote Desktop ve WM6.0. Pres WiFi jsem zatim nezkousel...
Remote desktop mi funguje vzdy dobre. Viem co kde na PC nastavit. Problem mam vsak s parametrom "/console". Na mojom sukromnom PC pracuje spravne, ale ked som to skusal v praci tak problem. Ak sa pripojim vzdialene priamo na PC na ktory mam vytvorene ASync spojenie (moj pc) tak parameter "/console" funguje. Ale ak sa chcem pripojit z PPC -> z mojho pocitaca cez ethernet na server parameter "/console" uz nefunguje a prihlasi ma ako dalsieho uzivatela.
Ak mi s tymto vie niekto pomoct.
Ak mi s tymto vie niekto pomoct.
Pořád mi to nějak nechce fungovat. Zkouším to přes GPRS, ale stále hází errory s timeoutem. Mám nastavené akorát připojení na internet a MMS, nevím, jak nastavit VPN, jak říká Jiří Graz. Údaje v Remote Desktop jsou taky nastaveny dobře.
[QUOTE="spigot"]....Ale ak sa chcem pripojit z PPC -> z mojho pocitaca cez ethernet na server parameter "/console" uz nefunguje a prihlasi ma ako dalsieho uzivatela.
Ak mi s tymto vie niekto pomoct.[/QUOTE]
Pokud pouzivas workgroup tak dej pred jmeno uzivatele "nazev_pc\"
u serveru se da nastavit v parametrech TS - prihlasit uzivatele jen jednou
Parametr /console nepouzivam. Staci spustit cmd
Ak mi s tymto vie niekto pomoct.[/QUOTE]
Pokud pouzivas workgroup tak dej pred jmeno uzivatele "nazev_pc\"
u serveru se da nastavit v parametrech TS - prihlasit uzivatele jen jednou
Parametr /console nepouzivam. Staci spustit cmd
co myslis tym staci spustit cmd?
1, doinstalovat konzolu do ppc?
2, pripojit ca ppc na moj pc a z neho spustit win32 cmd?
ja sa potrebujem priamo pripojit na ten server z ppc s parametrom "/console".
Asi to nepojde :mad:
1, doinstalovat konzolu do ppc?
2, pripojit ca ppc na moj pc a z neho spustit win32 cmd?
ja sa potrebujem priamo pripojit na ten server z ppc s parametrom "/console".
Asi to nepojde :mad:
Neviem ci mas v 2003SE priamo subor "mstsc40.exe"? Ak nie tak si stiahni toto: http://www.winmobiletech.com/sekalaiset/TSC.rar.
Nakopiruj do PDA (ci uz priamo do PDA alebo na kartu) a vyskusaj. Pred samotnym spustenim spusti ten subor co ma koncovku "reg". Tym zapises registre a malo by to fungovat. Mne to na wm5 to islo.
Nakopiruj do PDA (ci uz priamo do PDA alebo na kartu) a vyskusaj. Pred samotnym spustenim spusti ten subor co ma koncovku "reg". Tym zapises registre a malo by to fungovat. Mne to na wm5 to islo.
mno, tak jsem ten soubor nasel (v je dokonce hozeny v programech pod polozkou klient terminalovych sluzeb). mda mam synchronizovane, ale porad me to nejede. jako jmeno serveru mam \\SIR-ANDREW (jmeno kompu) a pise to cosi s VPN pripojenim. nejake jsem si vytvoril ale porad me to pise chybu.
mohl bych poprosit o navod? diky moc
mohl bych poprosit o navod? diky moc
Též se připojuji k prosbě o remote desktop z wm6 (mstsc.exe). Mám wm5 a pokud je nová verze lepší, tak bych to ocenil. Díky.
Nemohl by ste nekdo poradit jak zprovoznit VPN a Remote desktop pres GPRS/EDGE pod WM6, pouzil jsem i navod odkazovany v teto diskusi a stale nic. PC v praci by melo byt nastaveno korektne. Mne to stale pise Cannot connect. Likely reasons are: 1. Specified computer name or ip does not exist. 2. A network error occured while estabilishing the connection. :oops: Z domaciho pc se na pc v praci pripojim ale pres Vario ne e. Diky
mno snad to sem patri .. kdyz tak me nasmerujte na spravne misto pls
pokousim se rozchodit remote desktop, ale nemuzu se porad pripojit
sel sem podle toholde - http://jirivanek.eu/remote-desktop-pro-ppc-vzdalena-plocha mam Vista Premium .. nevite co delam spatne? na PC mam admin prava, firewall jsem nastavil .. nemuze me to blokovat antivirus?
predem dik
pokousim se rozchodit remote desktop, ale nemuzu se porad pripojit
sel sem podle toholde - http://jirivanek.eu/remote-desktop-pro-ppc-vzdalena-plocha mam Vista Premium .. nevite co delam spatne? na PC mam admin prava, firewall jsem nastavil .. nemuze me to blokovat antivirus?
predem dik