Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Nevite jak zkratit dobu zobrazeni uvodni obrzovky/reklamy na InterWrite (ceska lokalizce) od Sunnysoftu po mekkym restartu?

  1. #1
    Guest

    Nevite, zda-li jde nejak zkratit doba uvodni obrazovky/reklamy na InterWrite
    (ceska lokalizce) po mekkym restartu? aaa

    Zkousel jsem hledat v registrech, ale neuspesne...

    Dik MIK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    57

    Suhlasim, ze je to docela agresivni forma 'reklamy' ci presneji jakehosi splashscreenu. Nevite nekdo o nejakem konkurencnim programu? Chci pouze psat ceske znaky - to je vse. Kdysi jsem zkousel vyhodit ze startupu program internat.exe, ale tusim, ze to nedopadlo zrovna dvakrat nejlepe ... []
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Language Extender od paragonu je VELMI DOBRY (na jeho klavesnici pisu asi tak 3x rychleji nez na Sunnysofti a v nejnovejsi verzi tez umoznuje rozpoznavani znaku lokalizovane, navic si gestury muzete modifikovat).

    DOPORUCUJI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Taky považuji tu češtinu od Paragonu za nejlepší, ale upozorňuji, že nespolupracuje s klávesnicí Targus Stowaway a když jsem před pár měsíci volal do jejich moravské expositury, řekli mi, že ani nemají v úmyslu české ovladače pro tyto klávesnice dělat. Nevím ale, zda se od té doby něco nezměnilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Externí klávesnice jsou podporovány a myslím že dokonce i typ Stowaway (nejlépe ale otestovast, což já vzhledem k nepřítomnosti oné klávesnice nemohu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Já sice onu klávesnici mám, ale nejde použít na můj nový H3870, protože má jiný konektor. Redukce se zatím prodává jen v USA, mně sice v jedné firmě slíbili, že ji asi za cca 10 US pošlou, ale asi na to zapomněli. Byl bych tedy rád, pokud by se ozval někdo, kdo používá klávesnici Targus Stowaway a češtinu od Paragonu, zda to společně funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    bud jiz ted, nebo radove za par dni bude pro 3800 radu k dispozici nove klavesnice, ktera je o dost lepsi, jako ta pro 36 a 37 radu. kdyz tak dam vedet, taky par kusu potrebuju

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Kolego Morte,
    máte naprostou pravdu, teď jsem právě volal do brněnské firmy Moravia Consulting, kde mi řekli, že ten jejich Language Extender s klávesnicí Targus Stowaway spolupracuje a okamžitě mi nabídli, že mi pošlou e-mailem upgrade.
    Na téhle firmě se mi líbí nejen jejich programy, ale i přístup k zákazníkovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    6

    zdravim,
    ja sem jednoduse vyhodil polozku internat.lnk (nebo podobne) ze slozky windows\startup, cestina funguje i tak, jedine co neni je indikator v trayi (CS/EN), ale jinak funguje vse bez problemu...klavesnice s ceskymi znaky taky zustava...
    a nejake zdrzovani po mekym resetu se nekona...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Guest

    Jak ale pak prepnu klavesnici na EN?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    6

    Vzdyt v nastaveni klavesnice se muzou pridavat i jine klavesnice, tak sem si tam definoval dve - jednu CS CESKY QWERTY a druhou US UNITED STATES a pokud chci druhou klavesnici prepnu ji sipeckou vedle ikony klavesnice...pak nastava problem, ze pri soft resetu se automaticky nastavi neceska klavesnice, ale i to se da obejit nastavenim v registru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    24

    Vzdyt v nastaveni klavesnice se muzou pridavat i jine klavesnice, tak sem si tam definoval dve - jednu CS CESKY QWERTY a druhou US UNITED STATES a pokud chci druhou klavesnici prepnu ji sipeckou vedle ikony klavesnice...pak nastava problem, ze pri soft resetu se automaticky nastavi neceska klavesnice, ale i to se da obejit nastavenim v registru...
    Mne to funguje tak, ze mam ceskou klavesnici jako prvni v nabidce a US az jako druhou. Pote se po resetu aktivuje ceska jako vychozi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    6

    Ale pokud se zapne Panel puvodni klavesnice, nebo rozpoznavac pisma (tusim), tak by ceska klavesnice nemela byt jako prvni a pak je nutne sahnout do registru popripade pouzit nejakou utilitu - ta urcite existuje, jen si uz nevzpomenu, jak se jmenuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    20

    Pekny den i ode mne,
    zdravim,
    ja sem jednoduse vyhodil polozku internat.lnk (nebo podobne) ze slozky windows\startup,
    ....
    a nejake zdrzovani po mekym resetu se nekona...
    Take jsem provedl tenhle krok a je to funkcni, ale vazeni - ruku na srdce (jak rikavala moje babicka )[] - ja jsem nucen delat mekky reset tak 1-2x do mesice a osobne nevnimam ten "Splashscreen" jako vyznamnou ztratu casu.
    Pokud nekdo experimentuje s programy a musi resetovat velice casto, tak je otazkou zda takto "vyrobena" ztrata je vetsi nez cas straveny instalaci programu ktery stejne casto brzy vymazu.
    Jina vec je "agresivnost" takto provedene reklamy - ale to myslim sem tak moc nepatri - byl by to zbytecny flamewar.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. KLIKÁTKO Z REKLAMY
    Od ing.dr v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-04-2007, 19:46
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-03-2005, 05:41
  3. Problém s InterWrite od Sunnysoftu
    Od Jirga v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-06-2003, 21:09