Technická podpora pro lokalizaci pro nové modely E-TEN Glofiish X500 a M700
Technickou podporu pro lokalizaci do češtiny pro nové modely E-TEN Glofiish X500 a M700 naleznete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
* Uvolněna nová verze (1.1) CZ lokalizace pro X500 (funkční pouze s ROM 351).
* Uvolněna nová verze CZ klávesnice (1.0) pro X500 a M700 - nová tlačítka!
Více informací naleznete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
* Uvolněna nová verze CZ klávesnice (1.0) pro X500 a M700 - nová tlačítka!
*Uvolněna nová verze (1.1) CZ lokalizace pro M700 (funkční pouze s ROM 354).
Více informací naleznete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
[QUOTE="Tomáš Kubec"]*Uvolněna nová verze (1.1) CZ lokalizace pro M700 (funkční pouze s ROM 354).
[/QUOTE]
Dobry den,
hledal jsem tady na foru nekde navod na upgrade M700 na ROM354, ale nenasel... Koupil jsem M700 a mam tam cestinu z CD a je tam verze 300, co dal?
Dekuji za pomoc
Franta
[/QUOTE]
Dobry den,
hledal jsem tady na foru nekde navod na upgrade M700 na ROM354, ale nenasel... Koupil jsem M700 a mam tam cestinu z CD a je tam verze 300, co dal?
Dekuji za pomoc
Franta
Zálohuj si kontakty (stačí synchro s outlookem) a důležitá data - vše co je v zařízení bude ztraceno, věci na kartě zůstávají.
Lepší je před flashem vyndat SIM kartu.
Pak připoj zařízení k PC a spusť exe s novým firmwarem a řiď se pokyny. Po dokončení flashování a restartu budeš muset znovu vše nastavit a nahrát, a také sesynchronizovat kontakty. Musíš také nahrát novou verzi CZ lokalizace, kterou najdeš [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Lepší je před flashem vyndat SIM kartu.
Pak připoj zařízení k PC a spusť exe s novým firmwarem a řiď se pokyny. Po dokončení flashování a restartu budeš muset znovu vše nastavit a nahrát, a také sesynchronizovat kontakty. Musíš také nahrát novou verzi CZ lokalizace, kterou najdeš [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
1) Někde jsem četl, že byla vydána nějaká záplkata na O2 nastavení GPRS/internetu. Zde ji nevidím.
2) Na www.e-ten.cz jsem se sice zaregistroval (abych stáhnul ROM354), ale řada zde uváděných patchů tam není.
3) Přivítal bych, kdyby při přihlášení na www.e-ten.cz byla možnost zaškrtnout posílání novinek a updateů a záplat. Aby uživatel nemusel monitorovat www.e-ten.cz, www.ce4you.cz, mobilmanii, smartmanii a mobilnauta (a možná jsem ještě něco zapomněl). Vím, že infromace jsou na internetu roztříštěné - je to tak nějak jeho genetická rodná vlastnost - ale když už je nějaká ta oficiální E_TENí podpora, tak by to mohla dotáhnout do vyšší fáze (uznávám, že proti HTC to super, až ETEN donutil HTC také vydávat uživatelům nové ROMky)..
2) Na www.e-ten.cz jsem se sice zaregistroval (abych stáhnul ROM354), ale řada zde uváděných patchů tam není.
3) Přivítal bych, kdyby při přihlášení na www.e-ten.cz byla možnost zaškrtnout posílání novinek a updateů a záplat. Aby uživatel nemusel monitorovat www.e-ten.cz, www.ce4you.cz, mobilmanii, smartmanii a mobilnauta (a možná jsem ještě něco zapomněl). Vím, že infromace jsou na internetu roztříštěné - je to tak nějak jeho genetická rodná vlastnost - ale když už je nějaká ta oficiální E_TENí podpora, tak by to mohla dotáhnout do vyšší fáze (uznávám, že proti HTC to super, až ETEN donutil HTC také vydávat uživatelům nové ROMky)..
Zdravim,
chci se zeptat, jestli mam nejakou sanci sehnat ceskou lokalizaci pro muj E-Ten M700 , jelikoz ziji v UK a koupil jsem si Glofiishe tady...
Dekuji za odpoved
chci se zeptat, jestli mam nejakou sanci sehnat ceskou lokalizaci pro muj E-Ten M700 , jelikoz ziji v UK a koupil jsem si Glofiishe tady...
Dekuji za odpoved
Ano, na MNShop.cz.
Česká lokalizace Windows Mobile 6 pro E-TEN glofiish X500 a M700 bude brzy uvolněna.
Dne 4.6.2007 uvolní Mobilnaut s.r.o. českou lokalizaci operačního systému Windows Mobile 6. Lokalizace bude opět, jak je našim dobrým zvykem, kompletní, a to včetně spousty bonusových E-TEN aplikací, stejně jako tomu bylo u starších Windows Mobile 5.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dne 4.6.2007 uvolní Mobilnaut s.r.o. českou lokalizaci operačního systému Windows Mobile 6. Lokalizace bude opět, jak je našim dobrým zvykem, kompletní, a to včetně spousty bonusových E-TEN aplikací, stejně jako tomu bylo u starších Windows Mobile 5.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Česká lokalizace Windows Mobile 6 pro E-TEN glofiish X500 a M700 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] !!!
Ahoj vsici,
akorat jsem dodelal nabijeci kablik pro X500+ tak se podelim.
Se standartnim kablikem miniUSB odebira X500+ pouze 100mA dle standartu pro USB sbernici. Je potreba prizemnit nezapojeny pin X (ctvrty v poradi) na miniUSB konektoru. S takovym kablikem lze pak komunikovat s PC a zaroven rychle nabijet. X500+ si pak vezme neco malo prez 800mA.
Odkaz na zapojeni konektoru je tady
http://pinouts.ru/Slots/USB_pinout.shtml
je treba prizemnit pin X
Apropo, podarilo se mi vypreparovat z X500+ ROMKU, nevim k cemu by se mohla hodit ale kdyby nekdo chtel...napiste.
Ahoj
Se standartnim kablikem miniUSB odebira X500+ pouze 100mA dle standartu pro USB sbernici. Je potreba prizemnit nezapojeny pin X (ctvrty v poradi) na miniUSB konektoru. S takovym kablikem lze pak komunikovat s PC a zaroven rychle nabijet. X500+ si pak vezme neco malo prez 800mA.
je treba prizemnit pin X
Apropo, podarilo se mi vypreparovat z X500+ ROMKU, nevim k cemu by se mohla hodit ale kdyby nekdo chtel...napiste.
Ahoj
Po HardResetu nech chvili bezet ten instalator softwarovyho baliku z ROMky. Asi 20sec pouze bezi progressbar a neni napsano co se instalue. V te dobe se kopiruji .cab soubory z ROMky do telefonu. Pak zacne instalator instalovat jednotlive aplikace (zobrazi se nad progressbarem text). V tu chvili vyresetuj telefon. Po restartu skipni instalator stisknutim tlacitka fotoaparatu. Pak uz staci jen vykopirovat .CAB soubory ze slozky Windows kam si je instalator pred tim nakopiroval.......ajeto :))
Uvolněna nová verze (v1.2) CZ lokalizace pro E-TEN glofish X500 a M700 (s WM6 ROM)
Ja sem si uz tu lokalizaci na 1.2 na wm6 stahl a nainstaloval na cisty system a nezobrazuje se mi ted na obrazovce dnes nic krome datumu i kdyz to mam vse aktivovane. Nevite cim to muze byt??
Je to testováno na 5 přístrojích a všude OK. Tohle se přesně stává, když není instalováno hned po Hard Resetu.
[QUOTE="Hanys.cz"]... a nainstaloval na cisty system a .... [/QUOTE] Ja bych predpokladal, ze cisty system je po hard resetu.
Zkus tedy jeste jednou HR a pak znovu nainstalovat lokalizaci
Zkus tedy jeste jednou HR a pak znovu nainstalovat lokalizaci
Mám malej problém u mé zakoupené E-ten byla přiložena i nová lokalizace pro WM6 ale bohužel CD je nefunkční nelze roběhnout zkoušeno na 2 PC 1 notebooku.
Prosím o radu jak mám postupovat dále ???
EDIT MODERATOR:
Duplicitní dotaz v nově založeném téma smazán. Příště prosím dotaz pouze 1x !
Prosím o radu jak mám postupovat dále ???
EDIT MODERATOR:
Duplicitní dotaz v nově založeném téma smazán. Příště prosím dotaz pouze 1x !
Kontaktuj prodejce a domluv se s ním na dalším postupu. Pokud cd nejde spustit ani otevřít (je nečitelné) pak máš nárok na náhradu, nebo odstoupení od smlouvy, protože zařízení není dodané s kompletním příslušenstvím.
Ještě můžeš napsat jestli je cd čitelné a pokud ano jaký máš operační systém.
Ještě můžeš napsat jestli je cd čitelné a pokud ano jaký máš operační systém.
CD je naprosto nečitelné ve třech mechanikách. Jinak běhám na XP
Jo ještě k tomu prodejci asi to bude blbý ale já zapoměl kde jsem ho objednal a papíry jsou u účetní která je samozdřejmě někde založila :(
Jo ještě k tomu prodejci asi to bude blbý ale já zapoměl kde jsem ho objednal a papíry jsou u účetní která je samozdřejmě někde založila :(
Zrovna jsem to hledal, na váš přístroj byla zakoupena distributorem licence jen na WM6. CD s lokalizací vyráběl distributor, reklamujte tedy u prodejce nebo distributora.
[QUOTE="Tomáš Kubec"]Uvolněna nová verze (v1.2) CZ lokalizace pro E-TEN glofish X500 a M700 (s WM6 ROM)
Více informací naleznete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
docela rád bych si tu lokalizaci stáhnul, jenže když si rozjedu tu stránku "[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]" a kliknu na ní na "Download naleznete zde", tak mi to hodí akorát "404 - Nenalezeno" :(
Více informací naleznete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
docela rád bych si tu lokalizaci stáhnul, jenže když si rozjedu tu stránku "[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]" a kliknu na ní na "Download naleznete zde", tak mi to hodí akorát "404 - Nenalezeno" :(
Je možné nějak získat pouze klávesnici CZ když mám origo koupenou plnou lokalizaci? v download sekci mi to nenabízí a dle přiložené tabulky by měla být klávesnice podskupinou celé lokalizace.
Děkuji
Děkuji
[QUOTE="IMasik"]Ahoj vsici,
je treba prizemnit pin X
Ahoj[/QUOTE]
Pin 4 jsem zkousel premostit na pin 5. Jake bylo me prekvapeni kdyz jsem konektor otevrel a kablik z nabijecky byl napojen na oba konektory. Tim tusim odpada cokoli spojovat. Mam nabijecku ATPI-68HT0501-NC1.0.
je treba prizemnit pin X
Ahoj[/QUOTE]
Pin 4 jsem zkousel premostit na pin 5. Jake bylo me prekvapeni kdyz jsem konektor otevrel a kablik z nabijecky byl napojen na oba konektory. Tim tusim odpada cokoli spojovat. Mam nabijecku ATPI-68HT0501-NC1.0.