Přátelé - kamarádi -
vlastním MDA Vario, na podzim jsem upgradoval ROM. Používám již pouze firemní software (Sunny BackkupManager, SBSH PW, PB, iLaunch, SPB GPRS Monitor, WebMoney IS -či jak-:sarcastic: ) a ověřený software na př. TotalCommander, CallUsage s NetFront. Běhalo vše bez problemů - samozřejmě krom buzení že ano - nyní jsem doinstaloval 2 freewary na spouštění videí.
Na BackupManageru od Sunny jsem měl nastaveno zálohování každodenně automaticky na kartu, ve 0430ráno. Spíš to nezálohovalo než zálohovalo, občas jsem dělal zálohy ručně. To mě štvalo.
Koupil jsem SKTools - nastavil na So a Ne zálohu na 0400hod, obě se objevily v patřičném adresáři.
Dnes ráno zničehož nic (nastavena každodenní záloha od Sunny) zamrznutí.
O.K., koupil jsem zálohovací programy.
Nicméně z ani BM, ani z SKT nejsem schopen restaurovat.
BM mi všechny zálohované - auto či ruční - programy (samorozbalovací) převede po HR opět do zamrznutí.
SKT - ukáže archiv souborů k restauraci, když odkliknu některý, provede nějakou akci, řekne, že vykonal jeden proces a jsem tam, kde jsem byl.
Cihla prázdná.
Já už strávil nad programy tolik času, že jsem ochoten si pořídit zase asi notýsek a tužku(
Je to moje první XDA, mám ho rok. Od podzimu jsem restartoval snad 4x, pokaždé ručně vše obnovoval, protože se zálohovací programy takto chovaly.
Asi dělám někde něco blbě - může mi někdo poradit?
Díky za Vaši trpělivost i radu a hezký den přeji (hezčí než ten můj)