Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Be-on-road 2.0

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    V průběhu ledna vyjde nová verze Be-on-road 2.0.
    Další info

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    No, musim rict, ze grafika vypada dobre, je otazka, jak to bude bezet a to hlavne na smartphonech. Mam sice v planu koupit XDA Graphite a ten uz ma dobrej procak, ale zatim mam jen tech 200Mhz a tak doufam, ze to bude slapat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Myslím že docela důležitá informace bude ta zda bude či nebude TMC? Co na to aponia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    k cemu je TMC? v Praze je na nic a mimo Prahu neni treba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    a k cemu je navigace? v Praze to znám a mimo Prahu trochu taky, když ne mám mapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Rozdíl bude asi v tom, že navigace je v Česku funkční, kdežto TMC moc ne... Alespoň se to hojně tvrdí v různých diskusích, třeba tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Jistě, zkušenosti v CZ jsou takové. Ale vycházejí z řešení u Dynavixu – v oblasti TMC - skoro zdařilý polofunkční polotovar a je otázka, zda problémy jsou vyvolány nedostatečností dat RDS-TMC, či nedostatečností SW. Poté nově u některých PNA, např. u TT *10 mají uživatelé co dělat, aby to vůbec rozchodili do náhodných úspěchů, tedy do stavu, kdy to alespoň občas něco načítá, pak, tuším GARMIN a Mio – jak to chodí tam nevím.
    No a z pohledu navigace jsem taky neslyšel o nějakém softu, který by fungoval na 100 %. Např. hlasová navigace je problémová u všech, s výběrem trasy jsou problémy tady (buďto větší, či menší). Závěr pro mě je ten, že pokud budu souhlasit s tím, že TMC je polofunkční, musím tvrdit, že navigace taktéž.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Dynavix mam, ale hlavni problem vidim v datech, uzavirky v Opave a v okoli chybi v TMC datech !!! Asi jim to nikdo nehlasi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    unor na krku a 2.0 nikde....zase ty sliby
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Trochu jsem cetl pokryti :-(((
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    tak verze 2.0 je venku a svete div se..opet nejde nainstalovat. to bych nebral ani zdarma

    at zije technicka podpora. telefon nemaji, jen dotaznik a jinac vydaji novou verzi a vsichni si vezmou dovolenou...a stara verze uz ke stazeni na netu neni...ja bych triskal
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    31

    Vážený pane,
    nevím, co jaké silné nutkání Vás vede k tak negativnímu postoji k produktu.

    Citace Původně odesláno od necry
    tak verze 2.0 je venku a svete div se..opet nejde nainstalovat. to bych nebral ani zdarma l
    Co třeba uvést bližší specifikaci Vašeho problému?

    Ještě by mě zajímalo, koho a proč byste "třískal"?
    Můžete, prosím, uvést bližší specifikaci Vašeho problému? Resp. alespoň nějakou specifikaci. Postupoval jste podle instrukcí u stažení aktualizace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    na nejakou dobu jsem to vzdal, aktualizace nevidi zadne mapy...
    udelame HR a zkusime znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Mě proběhla instalace (na WM6) úplně bez problémů a to jsem postupoval jak při běžné instalaci. Mám pouze zkušební verzi, kterou jsem měl zakoupenou již dříve a jen jsem si stáhl ze stránek novou verzi. Nějak mě ale zahaprovala aktivace produktu. To budu muset vyřešit zítra s TP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    tak oprava, stahl jsem to znovu a program je nepatrne jiny, nicmene funguje. nasledovalo mortyrium nastaveni GPS, ale to uz taky jede. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Be-On-Road - navigace pro ČR a SR za 299,-Kč
    Od macula_ce4you v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 19:54
  2. Be-On-Road v prodeji
    Od Pavlucha v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 09:46
  3. HTC Road Map 2006
    Od Zdenek Malinsky v sekci HTC & klony
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 21:08
  4. Be On Road na Invexu
    Od Grachus_ce4you v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 14:32