Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Pouzdro u iPAQu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Pouzivate nekdo originalni pouzdro dodavane k iPAQu h4150 a nebo h2210 (u obou modelu by mela byt totozna). Mam strach hlavne o diplej, nebot pouzdro tam neni nijak vyztuzeno.
    A nebo je to v pohode a me obavy nejsou na miste?
    Za dopovedi diky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Já mám Ipaq 1915 a 3970 a u obou používám pouzdro Krusell-prodejce Sunnysoft.To pouzdro je samozřejmě vyztužené.Myslím,že nebezpečí až tak nehrozí ale určitě je lepší když je tam ta výztuha.Když jsem měl Ipaq 3630 tak tam bylo poudro-originál,které bylo z výztuhou.Ale momentálně mám i MDA II a originál poudro není vyztužené-tedy alespoň ne tak jako u výše jmenovaných modelů.Myslím,že i tak je to v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pouzival jsem originalni pouzdro jak u h2210, tak u h4355, a s ochranou displeje neni problem. Samozrejme jsem nezkousel extremy, ale pro normalni pouzivani, prenaseni v tasce, kapse, notebooku, a ja nevim kde jinde je v pohode.

    Jediny problem byl s h2210, podle mych informaci je prave to prilis tesne pouzdro pricinou odlupujicich se bocnic (alespon tech originalnich).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Pouzival jsem originalni pouzdro jak u h2210, tak u h4355, a s ochranou displeje neni problem. Samozrejme jsem nezkousel extremy, ale pro normalni pouzivani, prenaseni v tasce, kapse, notebooku, a ja nevim kde jinde je v pohode.

    Jediny problem byl s h2210, podle mych informaci je prave to prilis tesne pouzdro pricinou odlupujicich se bocnic (alespon tech originalnich).
    Takze rikate ze mu verite. Tak tedy zkusim verit i ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    ja bych mu take veril az ovsem na to, ze je velice neprakticke - pda je nutno vytahnout a nejak si poradit s pouzdrem... pouzdra napr. od kruselu jsou praktictejsi a navic elegantnejsi... (subjektivne samozrejme)

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    Taktak. m.sachl má svatou pravdu. Originální pouzdro na 4150 je fajn, ale jestli má člověk "plné kapsy", tak ho není kam odložit. Jinak mi už stihlo zůstat i s iPAQem v zadní kapse a jak jsem si sednul do křesla... No, nic extrémního, ale docela mi zatrnulo...přežil.

    Ale Krusell je Krusell...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Tak dekuji za nazory. Ja ted momentalne pouzivam pouzdro co mi prihodil k PDA clovek co mi ho prodal. Vypada jak naducana kasirtaska pana vrchniho, ale aspon mam jistotu, ze PDA opravdu nic nestane Je to znacka ICON. Trochu sem googloval a hledal co to je za vyrobce, ale nic sem nenesel.
    Slo mi o to, ze ne vsude ho potrebuju tak dobre chranit, a v original pouzdre mi pripdala ochrana displaye nedostatecna. Asi sem moc starostlivy
    Mozna ze casem nasetrim na nejaky krusel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    Nechci ti do toho kecat, ale ta paměťová karta (256 Mb - kterou při vší snaze seženu minimálně za 2400,- Kč) je o dost dražší než pouzdro, které prodává jistá nejmenovaná firma za 1150,- Kč. Snad to s tím šetřením nebude zas až tak špatné ) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Kdyz to pouzdro se mi moc nelibi. Ono zabije krasu krivek iPAQu
    viz. zde

    BTW karta mi byla "naježena"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    Proč, podle mě to pouzdro docela ujde - holt otázka vkusu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Souhlasim ze je to otazka vkusu. Pro predstavu jak to me vypada sem poridil par fotecek
    zavrene (169kB)
    otevtene (271kB)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ruka
    Souhlasim ze je to otazka vkusu. Pro predstavu jak to me vypada sem poridil par fotecek
    zaumijave puzdierko... uz len otazocka (predpokladam teda ze sa nemylim a je to 4150-ka)... pod iPAQ sa k infraportu zmesti aj mobil??? alebo je nutne pokazde iPAQ vytahovat? Sa mi zda ze zips ako taky je dost vysoky vzhladom na to ako nizok ma 4150 umiestneny infraport...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    Ta taška ne zip není zas až tak špatná. A těch paměťových karet, co by se tam vešlo...
    Holt chtěl jsem Krusell, ale sluníčkáři ho v Kotvě ne a ne dostat. Nevíte jestli ještě někdo jiný v ČR neprodává? Chtěl jsem obchod.slunecnysoft.cz, ale jelikož jsem co chvíli v Praze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    Nové pouzdra najdete na www.pdaplanet.cz
    jedno jsem si objednal a jsem opravdu spokojen.
    Jsou celohlinikove a opavdu velmi bezpecne.
    Pravda trosicku drazsi....cca 1500 Kc,ale porad levnejsi,nez praskly displey )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od risko
    Citace Původně odesláno od Ruka
    Souhlasim ze je to otazka vkusu. Pro predstavu jak to me vypada sem poridil par fotecek
    zaumijave puzdierko... uz len otazocka (predpokladam teda ze sa nemylim a je to 4150-ka)... pod iPAQ sa k infraportu zmesti aj mobil??? alebo je nutne pokazde iPAQ vytahovat? Sa mi zda ze zips ako taky je dost vysoky vzhladom na to ako nizok ma 4150 umiestneny infraport...
    Je to 4150. S tim infra to u tohohle modelu moc nevychytali. PDA se pro komunikaci musi vytahovat z pouzdra (jde to velice jednoduse ) Ale i tak mam problemy s mym Siemensem ME45. Kdyz polozim PDA a mobil na stul, tak obcas stratim spojeni. Idealni by bylo mit mobil s BT, ale soucasna nabidka neni prilis bohata
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pouzdro na hx4700 - "Žádné pouzdro, také pouzdro!"
    Od manager v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2005, 14:35
  2. wap na ipaqu v SR
    Od miv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 17:09
  3. Pripojenie iPAQu k TV
    Od giger v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2003, 14:13
  4. Video na iPAQu
    Od r.h_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-08-2002, 11:53
  5. iPAQu uz asi odzvonilo!
    Od VanJ_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-06-2002, 12:17