Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: iPAQ 3850 - operační systém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Stal jsem se majitelem staršího iPAQ 3850 a mám tam Windows CE 3.0. Potřeboval bych novější operační systém nejlépe WM 2003, ale nemohu je nikde sehnat. Pokud někdo víte kde, dejte vědět. Také jsem se chtěl zeptat, zda moje PDA bude fungovat s SD kartou o velikosti 2 GB. Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Ahojky,

    podívej se na diskuzi ZDE.
    Sám jsem upgrade na vyšší verzi vzdal, protože používám NAVMAN 3000 sleeve.
    Případná
    VÝHODA: více použitelných programů
    NEVÝHODA: tento upgrade je "nestandardní", nelze pak použít běžný "troubleshooting" pokud něco neběží jak se sluší a patří. Dle Tvého příspěvku jsi "newbie" s iPAQem (tak jako já ops: ), takže editace registrů - což by mohlo případně situaci řešit - je něco TABU (
    Osobně Ti ho tedy nedoporučuji. Zkus "narvat" XPéčka na Pentium 100 s 64 MB ram a 512 kilo grafikou ... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Byl jsem se tam podívat, ale jeto na 3875 a já mám 3850. Mám pocit, že to nelze zaměnit. Potřebuji ještě vědět, kde seženu OS na 3850. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zbynak1
    Potřebuji ještě vědět, kde seženu OS na 3850. Díky.
    No ten bys měl mít už v mašince! Pokud ne (?) a nebo "poničený", doporučuji stránky oficiální podpory ZDE (na compaq.com) .
    Najít upgrade ROMu a ten obsahuje i OS jako takový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zbynak1
    Zda PDA bude fungovat s SD kartou o velikosti 2 GB.
    SD v SD slotu: 2 giga bez problémů, ovšem pokud dáš Settings » Memory » Storage card - zobrazí ti jakousi hodnotu do 1 giga
    CF v CF rozšiřujícím slotu: 2 giga bez problémů, hodnota zobrazena správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Děkuji za odpovědi, ale potřebuji sehnat WM 2003, mám jen Windows CE 3,0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zbynak1
    Děkuji za odpovědi, ale potřebuji sehnat WM 2003, mám jen Windows CE 3,0.
    Link na eBay
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Dík, nešlo by to jinak, nemám zkušenosti s tímto typem nakupování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    OPRAVA

    Citace Původně odesláno od vladuna
    Citace Původně odesláno od Zbynak1
    Zda PDA bude fungovat s SD kartou o velikosti 2 GB.
    SD v SD slotu: 2 giga bez problémů, ovšem pokud dáš Settings » Memory » Storage card - zobrazí ti jakousi hodnotu do 1 giga
    CF v CF rozšiřujícím slotu: 2 giga bez problémů, hodnota zobrazena správně.
    Po kompletním resetu iPAQu 3800 - odpojení baterie - mi nechce načítat 2giga SD kartu.
    Zobrazí ji jak jsem výše popsal, průzkumníkem lze vidět asi 1,3 giga - zbytek souborů iPAQ nevidí.
    Proč? - to tedy neví. Pokusím se zjistit, zda mám nainstalovány všechny updaty jako předtím a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Ahoj,
    nemáte ještě někdo nějaký kontakt na získání WM 2003na iPAQ 3850.
    Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    Windows Mobile 2003 uz oficialne/legalne sehnat nejdou. Microsoft je sam nedodaval - delali to ve verzich adaptovanych pro sva zarizeni jejich vyrobci. Vyrobce uz tak stara zarizeni jako je iPAQ 38xx nepodporuje a od Microsoftu je nezada. Proto Microsoft WM2003 prestal podporovat a vyvijet pro ne zaplaty atd. Jakomile je system nepodporovany od tvurce, dava od nej distributor ruce pryc. Z toho vyplyva, ze od HP uz upgrade KOUPIT nepujde (uz je vyprodali a nove nebudou) a dealeri v CR uz je taky nemaji ze stejneho duvodu.

    Nelegalne pry jde instalace WM2003 (upgrade je eufemismus protoze nezachovava data) najit na internetu. Ja jsem ji nenasel. Objednal jsem si ji na eBayi od nekoho kdo ji mel za cenu media. Legalni postup to ocividne neni protoze nejsem drzitelem legalni licence. Pravda je takova, ze to WM2003 neresi (narozdil od XP apod.).

    Pokud byste PRO TESTOVACI UCELY instalator WM2003 prece jen chtel napiste mi osobni zpravu (z menu v zahlavi stranky) - verim, ze existuje zpusob jak k Vam instalacni data dostat (maji kolem 16MB zazipovana).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Český operační systém hloupých telefonů
    Od Lukáš Košík v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 22:53
  2. M700 a jiný operační systém než WM5/6
    Od paskal_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 16:33
  3. Jak upgradovat operační systém Pocket PC zařízení?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 01:31
  4. jde na p525 jiný operační systém?
    Od ronron3_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 21:58
  5. Operační systém
    Od XBC v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 11:47