Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Problem s pripojenim k PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Mam PDA. Mam PC. Ale je to Win 98 a to je kamen urazu. Uz som skusal vsetko ale neviem ako pripojit PDA cez USB k PC. Skusal som aj ActiveSync aj HP install CD ale neviem ako ho pripojit. Existuje neaky sposob? Prosim ak viete piste som bezradny!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    možná bych zkusil starší activesync.. může to vyjít ;-)

    tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od djkmito
    Mam PDA. Mam PC. Ale je to Win 98
    Ach jo. :sarcastic: Co být třeba trošku víc konkrétnější? Jaké máš PDA, jaký AS jsi zkoušel....?

    Kód:
    Svůj problém popište maximálně podrobně, ať se prvních 10 příspěvků v diskuzi nemusí věnovat páčení doplňujících informací. Čím lépe svůj problém popíšete, tím větší šanci máte na rychlé a úspěšné řešení. Máte-li například problém s ActiveSync, napište nejen jeho verzi, ale i typ a verzi operačního systému na desktopu, typ a ROM verzi vašeho zařízení, způsob připojení, zda to někdy fungovalo nebo je problém od počátku, kdy a po jakém zásahu to fungovat přestalo a pak samozřejmě co nevíce nejpřesnějších chybových hlášek či kódů.
    - viz pravidla pro diskutující.

    Kdybych měl věštecké schopnosti, tak se tím budu živit a budu bohatší než Keller a Gates. Jenže smůla, takže musíš problém popsat podrobněji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Sorac ja som myslel ze ked ma to pytal pri registracii ze jake mam PDA, ta som myslel ze sa to tu zobrazi.
    Ja mam HP iPAQ rx3715 ale k PC sa mi ho nepodarilo este pripojit. Presnejsie k Win98. Na XP som si stiahol ActiveSync a PDA sa pripojilo. Na 98 som stiahol Microsoft ActiveSync 3.1... nainstaloval a nic. Neviem ci by starsie Active pomohlo. To novsie by som tu aj tak nedal bo je len na XP. Dal som PDA do kolisky... pripojil som kabel do USB... spustil ActiveSync... on nieco hlada (USB, Infra, Com1, 2) a o chvylu povie ze nenasiel nic (COM 1 Available, USB tiez, a COM 2 Not installed aj IR). Staci taka specifikacia?

    Dufam ze hej bo ja uz nemozem zit takto dalej. V compe mam uz plny isk veci co chcem dat do PDA a nemozem!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    další možnost jak nacpat data na kartu v PDA jsou programy jako, WM5torage a Softick Card Export II, který ti zobrazí kartu v PDA jako další disk v PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    ja tam zatial kartu nemam ale urcite bude... ale problem nei v tom ako dostat data z PC do PDA... ja ich tam dat viem len ich spolu nemozem prepojit! (vid hore)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ActiveSync si nainstaluj 3.8 (popř. vyzkoušej 4.2 nebo 4.5 beta, ale to až pokud 3.8 nebude fungovat) - starší verzi odinstaluj, restart PC, nainstaluj AS 3.8 a pro jistotu opět restart PC.
    Výše zmíněný problém bude nejspíše způsobený firewallem, resp. jeho špatné nastavení vůči AS. Zkus firewall vypnout a mělo by to jít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Firewall na Win98 , co si ziaden firewall tu nemam, jedina ochrana je Avast! a ten firewall neobsahuje. Skusim este ten ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak co máš za win? Jednou píšeš 98 a jednou XP. Pokud nemáš XP, tak doporučuji koupit - cena cca 2-2,5 kKč a než se trápit s 98...

    EDIT:
    Takže AS 4.x na 98 nepůjdou viz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Nevim jestli si to pamatuju dobre (s win98 jsem pracoval pred hodne dlouhou dobou), ale pokud se davali obladace pro USB zarizeni, tak to chtelo mit do zarizeni pripojeny, pak bootnout, pak rvat ovladace. Pokud jsi to zarizeni pripojil po bootu mohl nastat problem a driver se nenainstalil.

    Tohle by mohlo byt podobne, ovsem nevim jiste zda AS nejaky driver pro USB instaluje. Takze bych odinstalil AS, koukl na drivery k USB, podezrely bych odebral, vypnout wokna, pripojit PDA pres USB, bootnout, nainstalil AS. Prioritne bych zkousel starsi verze.

    Treba ti to pomuze...

    EDIT: jeste se ujisti, ze ty USB porty, ktery zkousis, zijou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Zdenek mna asi porazi. Ja tu uz asi hodinu hladam ActiveSync 3.8 a ty mi povies ze si si myslel ze mam XP. Sak uz na zaciatku som pisal ze mam WIN98! Na XP-cko som to len skusal a zistil som, ze tam to ide bez problemou. A na tento srot by som asi tazko instaloval XP (400MHz Celeron A, 30GB HDD). Ale inde to davat nemozem lebo toto je moj comp. Ked tak mi poradte kde najdem drivery na USB, lebo ked to davam z CD tak mi pise ze mam slaby comp a instalaciu nezrobi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od djkmito
    Win 98
    Citace Původně odesláno od djkmito
    Na XP ...
    O tom, že máš PC veterána jsi napsal až v předchozím příspěvku.

    A všechny verze AS máš na titulní straně webu, pokud nevidíš, tak přímo v tomto článku.

    Sorry, ale opravdu nejsem Nostradamus. ops: :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    co? veteran? teraz som tu cital prispevok ze pripajal PDA na 233 Pentak. Ja mam 400 Celeron a slape jako hodinky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    A všechny verze AS máš na titulní straně webu, pokud nevidíš, tak přímo v tomto článku.
    No hej len keby to slo odtial stiahnut. Tie starsie verzie sa totiz stiahnut nedaju a mne treba preve AS 3.5 a 3.6 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak tu stranku zkuste ted. Nasel jsem na webu ty soubory a nahral je primo na ce4you - microsoft je bohuzel jiz nenabizi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problem s pripojenim
    Od kubislav_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 19:34
  2. qip - problem s pripojenim
    Od KENNY_FX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 07:18
  3. Problem s pripojenim HTC TyTN k PC
    Od racosnichec v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 09:26