Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Existuje GoogleEarth nebo něco podobného, ale pro PDA?

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Jsem nováček v PDA a nějak mi neni jasný k čemu ten program je? Nainstaloval sem ho ale... co to děla?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Dik za link. Otevrel jsem ho. Nasel tam dalsi link na dwn, ale chcw to heslo.
    heslo bude nejspíš "XDA" - XDA-developers to mají pro neregistrované, nezasvěcené uživatele zablokované
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Chce to jak heslo tak username. Zkusil jsem dat XDA, ale nevzalo to.

    Neslo by sem ten manager hodit? Zda se me to byt cele nejaka kostrbate a resime to tu uz dva dny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    sem ti ho nedáme ale poli mi pres sz mail a ja ti to sendnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    username i heslo jsou: "XDA"

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Díky moc

    Stáhl jsem to.
    Rozbalil jsem to.
    Spustil ten CAB v PDA s intalaci do Inernal Storage.
    Proběhl progress bar až na konec a pak to zahlásilo, že se instalace nezdařila.
    Už na to asi kašlu. Zas tolik to nepotřebuji abych tomu věnoval celé svátky.
    Přesto díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    je dost možné, že si to rozumí jenom s wizardem a jemu podobným :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Existuje něco jako MS Access nebo jiná databáze pro PDA s PocketPC?
    Od antonin_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2011, 13:42
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 20:29